No pri mojih 1419prispevkih, je bilo precej hudih "brezveznih" debat zraven. Ker sem pač Morjeplovca hotel obdržat na nivoju ( in to je uspelo, seveda nisem samo jaz zaslužen za to, do neke mere pa vseeno sem ), in sem "napadal" take, za katere se je že od začetka videlo ( vsaj jaz sem hitro uvidel ) , da so provokatori oz. imajo druge interese z Morjeplovcem. Sem pa kar precej resnim članom pomagal pri njihovih problemih. Od risanja skic , do nabave literatur, do katerih nima vsakdo dostopa, če pa nisem vedel in ni bilo odgovorjev na vprašanje

, pa sem na Nemških forumih prosil za obrazložitev in jo seveda dobil ter posredoval naprej. Ne ni samohvala niti narcisoizem ( kot... pustmo to ).
No če bi še temu številu dodal 70 % vicev (dobrih, moram priznat ), bi bil kar krepko čez 2000. In kaj bi imel od tega

.
Neprimerno večje zadovoljstvo in v ponos mi je tisti hvala, ko komu kaj pomagaš, kot puste številke ali naslovi ( čini) tam zgoraj. Pri "hvala" sva dva zadovoljna.
Aroganten pa sem bil samo do zgoraj omenjenih in nikoli do PRAVIH sočlanov na Morjeplovcu.
Lep pozdrav .
.
.
..
Vsem
Ups, zakaj pa sem sedaj naredil tole z temi presledki

. Se opravičujem, brez veze zavzemam prostor.