Izjeme, pametnjakoviči in podobno...

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » To Sep 29, 2009 10:07

gobbi napisal/-a:Eh plinko rajši ne hodi ker si kriminalec , pol pa se te bomo bali pa se te bomo vsi izogibali pa boš ko grdi raček sam v kotu :D :D :evil:

Eh malo heca nea se sekiraj zaradi fanteka ki je za 600 eu kupo novega sunsekera , ti samo pridi čimprej na srečanje ad bomo rekli kakšno pametno . Jaz tudi samo kokakolo pijem.

To me spomni na eno debato o surferjih, ki so se na daleč izogibal kolega z nadimkom Bowie knife če se jim je preveč približeval na peščenih plažah sončne Grčije. Namreč pred tem sončnim poletjem pred davnimi leti je pospravil svojo ženo v onostranstvo :shock:
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Sep 29, 2009 12:17

Ko sem se odločal za to ali grem na ruto je bilo tudi malo vprašanje, ker nikogar ne poznam, ampak sedaj ni dnarja, ki bi ga dal, kaki ljudje so to, sami pozitivci. Tudi na srečanju je tako, sami super ljudje, ki jih hočem poznati, super druščina. Spolh nima veze, če imaš čoln in kako dolgi je, isto kot pri ženskah, važno je da je nam lepo. Samo pridi. :wink:
Guma je guma, zaenkrat.
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Ne Nov 29, 2009 11:34

Pozdravljeni Morjeplovci.
Sicer to, kar bom napisal ni v zvezi z zgoraj napisanim, ampak z naslovom, pod katerim se to piše.
Danes, nedelja, pred zajtrkom, si rečem, grem še na hitro na Morjeplovca. NAPAKA !
Pisanje marca, v rubriki "Razno v zvezi z navtiko" kateri nima mira in ne more živet brez zbadanja, mi je zopet zabegnilo.
Pa kaj se na Morjeplovcu vedno morajo najti ljudje, katerim ni navtika in vse kar je povezano z njo, ni taglavno. Tukaj bi jim MORALO bit , ker je to forum o morjeplovstvu in ne kakšen fejsbuk ali podobni inteligenco zbijajoči forumi. Glavno jim je zbadanje, tako da ostanejo v ospredju, da zopet zapolnijo svoj ego in svoj prosti čas, ko ne vejo kaj bi drugače delali.
Vem, precej nas je že članov tukaj in da je neizbežno, da se v taki množici najdejo taki, ampak hvala bogu, da je več deset rednih članov, totalno nasprotje in taki tudi rešujejo Morjeplovca, pred zgoraj omenjenimi.
LP
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Ne Nov 29, 2009 13:58

.

Ja, res je, vse kar trdiš!

Izgleda, da so člani, ki se jim "kar neki" očita, prenesli vzorce komuniciranja od "mesengerja", " face booka" in podobnih na forum Morjeplovec, ki pa se je odločil, da se bomo tikali, pomagali, pluli, komentirali, Hecali-z veliko začetnico, srečevali, skupaj kaj popili, pojedli, lovili ribe, črve, gradili barke, obnavljali plovila in še mnogo tega, kar spada zraven. OK, pa naj imajo svoj stil, "sleng", obraz, ki jih odkriva kot prstni odtis, pa saj imamo tudi mi svojega, če se že delimo na bele-črne, mokre-suhe, pridne-poredne, vljudne-nevljudne, žaljive- *******, itd. Opa, žaljivi pa nismo!

Nikogar ne mislim odganjat, je pa res, da imam določeno mnenje o nekaterih, ki pa ni pozitivno. Ko me kdo provocira (zs) in podobno, oz. me j**e, mu ne pustim, da bi pri tem užival, ker ga jaz ne J***M.

Malo se distanciram, gledam od daleč, pa se stvari uredijo.

Zakaj hudiča se oportunisti ne udeležujejo srečanj?

Pred nami je romantični, veseli, "feštarski", december z božičnim vrhuncem in silvestrskim zaključkom ter "after new year" zabavami.

Izkoristimo ga za dobro voljo in optimizem v letu ki prihaja.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Nov 30, 2009 23:14

Pajer, pa ti si poet prve klase! Kako lepo napisano!!!

Atilone, saj veš kako je, že večkrat si marsikaj doživel, včasih moraš imeti selektivni sluh, pa gre brez težav. Se pravi nekaj takega kot pri ženi... :D :D Slišiš kar hočeš slišat, kar pa nočeš, pač preslišiš. Poskusi. :P

LP
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » To Dec 01, 2009 09:34

Maš prav.
Lih včeraj , smo se z Paletom in EL Kapitanom, malo sem jih obiskal na poti iz Valdoltre domov, predebatirali to zadevo. Ugotovil sem , da se res več ne bom odzival na provokacije, ker res nima smisla :wink: .
Pri ženi , doma, pa je tako, da pač podebatirava stvar o kateri ima vsak svoje mnenje. Ampak v normalnem umirjenem tonu. Seveda se kdaj jaz z njeno varianto strinjam, včasih ona z mojo. Torej normalen pogovor, pa če tudi ji rečem; Danes pa ti naravni niso tako uspeli, so "malce" trdi, to pa radi tega, ker si jih predolgo pekla. Meso moraš popečt na hitro, vzameš iz olja ali maščobe v ponvo dodaš dodatke dušiš na malem ognju ( medtem naj bodo zrezki na toplem) ko je vse skupaj mehko, dodaš zrezke, na kratko odpreš plin do konca in ugasneš ter pustiš pokrito . Kdaj pa kdaj ima ona zame dobro idejo in se ji zahvalim.
Kaj sem hotel povedat.
Zdrava komunikacija koristi vsem :idea: .
In samo v zdravi komunikaciji še bom sodeloval :wink: .
LP Morjeplovcem

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost