Štala za dobro jutro
Moderatorji: moderator2, moderator
prometna nesreca
Tudi jaz obzalujem da se ti je to zgodilo.
Vsem v poduk, ce imate taksno ali podobno prometno nesreco, kjer si sam udelezen, pa makar s telesnimi poskodbami, v bolnisnici nikoli zdravniku rec
da je bila prometna nesreca, ce pa ze reces, najd kaksnoi nejavno povrsino.
Zdravniki so po zakonu dolzni sporociti na OKC podatke o udelezencih v prometnih nesrecah, ta pa v bolnisnico poslje pristojno policijsko patruljo, ki se sigurno nena prevec veseli resevat taksne prometne nesrece, saj poleg poloznice, tu je se ostala pisarija.
lp
Vsem v poduk, ce imate taksno ali podobno prometno nesreco, kjer si sam udelezen, pa makar s telesnimi poskodbami, v bolnisnici nikoli zdravniku rec
da je bila prometna nesreca, ce pa ze reces, najd kaksnoi nejavno povrsino.
Zdravniki so po zakonu dolzni sporociti na OKC podatke o udelezencih v prometnih nesrecah, ta pa v bolnisnico poslje pristojno policijsko patruljo, ki se sigurno nena prevec veseli resevat taksne prometne nesrece, saj poleg poloznice, tu je se ostala pisarija.
lp
Morje, ribolov, kulinarika
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Si slučajno v trenutku padca stal pri miru (0 km/h)? (Meni se je na poledici zgodilo, da so, ko sem se s kolesom ustavil pri poledici in tla niso bila ravna, kolesa zdrslina v stran - no, kolo je padlo, jaz sem se takrat ujel, lahko pa bi padel tudi jaz.
Bi tudi v tem primeru napisali, da si prehiter? Bi zahtevali, da se je treba vozit z negativno hitrostjo
Sicer pa, ko se pozdraviš bi bilo dobro narediti kakšen trening v padanju (pri judoistih ali kom podobnem), tako da če že padeš, da ti vseeno nič ni.
Bi tudi v tem primeru napisali, da si prehiter? Bi zahtevali, da se je treba vozit z negativno hitrostjo
Sicer pa, ko se pozdraviš bi bilo dobro narediti kakšen trening v padanju (pri judoistih ali kom podobnem), tako da če že padeš, da ti vseeno nič ni.
.
Najlepša hvala vsem, za dobre želje po okrevanju!
Se vidi, da vkup držimo!
Danes je že petek in četrti dan po nesreči. Boli pa vse drugo samo ključnica, ki je zlomljena ne. Levi del telesa je tempirana bolečina za pokašljat, kihnit, premaknit v postelji itd. Nič strašnega ampak hudirjevo zoprno.
Je pa res , da je star človk revež!
Za štorast bit, pa tud ne rabiš fakultete.
Koliko je hudo se pa vidi po tem, da že šarim po ribiški opremi.
Smuči so pa tudi napiljene, ker je predviden odhod 12. februar. Če bom smučal še ne vem, v Dolomite bom šel pa sigurno .
LP
.
Najlepša hvala vsem, za dobre želje po okrevanju!
Se vidi, da vkup držimo!
Danes je že petek in četrti dan po nesreči. Boli pa vse drugo samo ključnica, ki je zlomljena ne. Levi del telesa je tempirana bolečina za pokašljat, kihnit, premaknit v postelji itd. Nič strašnega ampak hudirjevo zoprno.
Je pa res , da je star človk revež!
Za štorast bit, pa tud ne rabiš fakultete.
Koliko je hudo se pa vidi po tem, da že šarim po ribiški opremi.
Smuči so pa tudi napiljene, ker je predviden odhod 12. februar. Če bom smučal še ne vem, v Dolomite bom šel pa sigurno .
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
.
Štala je šla na potenco, kvadrat, kub, kvarta, itd....
Ma ja, štala na kvadrat se nadaljuje, neglede na vaše dobre želje po hitrem okrevanju.
Ključnica ni šla na predvideno mesto. To so mi povedali danes po pregledu rtg fotk.
In bo šla ta teden s kirurškim posegom .
Pa samo s kolesom sem se peljal. Pa tako je blo luštno.
Pa se bom še, samo da tole mine. Pa da ne bo poledice.
Pa,pa,pa, star človk je revež.
LP
.
Štala je šla na potenco, kvadrat, kub, kvarta, itd....
Ma ja, štala na kvadrat se nadaljuje, neglede na vaše dobre želje po hitrem okrevanju.
Ključnica ni šla na predvideno mesto. To so mi povedali danes po pregledu rtg fotk.
In bo šla ta teden s kirurškim posegom .
Pa samo s kolesom sem se peljal. Pa tako je blo luštno.
Pa se bom še, samo da tole mine. Pa da ne bo poledice.
Pa,pa,pa, star človk je revež.
LP
.
pajer 1
Štala za dobro jutro
Tudi jaz ti želim čim hitrejše okrevanje.
Kako je že tista o policaju:... oče je imel dva sina.En je bil pameten,drugi
pa po....j .
lp
Kako je že tista o policaju:... oče je imel dva sina.En je bil pameten,drugi
pa po....j .
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost