vglavnem hitro naročte jakne,ker drugač ne morete na ruto
Jakna Morjeplovec
Moderatorji: moderator2, moderator
Jakne se bo dalo pomerit recimo na naslednjem srečanju, je pa tako, da jaz trnutno ne utegnem niti pomislit na jakne, kaj šele, da bi kaj organiziral okrog tega...
Žal do rute ne bo nič! Je preveč dela s tem, poleg tega pa imam pri svojem običajnem delu trenutno norišnico!
Jakna je tanka, športna, poletna! Namenjena je šminkiranju in vetru poleti, nikakor pa to ni bunda za pozimi! Pridi na srečanje in jo boš videl, pomeril in če ti bo všeč potem naročil...
LP
Žal do rute ne bo nič! Je preveč dela s tem, poleg tega pa imam pri svojem običajnem delu trenutno norišnico!
Jakna je tanka, športna, poletna! Namenjena je šminkiranju in vetru poleti, nikakor pa to ni bunda za pozimi! Pridi na srečanje in jo boš videl, pomeril in če ti bo všeč potem naročil...
LP
admin napisal/-a:Jakne se bo dalo pomerit recimo na naslednjem srečanju, je pa tako, da jaz trnutno ne utegnem niti pomislit na jakne, kaj šele, da bi kaj organiziral okrog tega...
Jakna je tanka, športna, poletna! Namenjena je šminkiranju in vetru poleti, nikakor pa to ni bunda za pozimi! Pridi na srečanje in jo boš videl, pomeril in če ti bo všeč potem naročil...![]()
LP
Hvala za odgovor, sicer nisem mislil, da bi jo hotel imeti takoj. Res pa kupujem malo boljšo jakno, da ne bo kar tako premočila in tudi bolj za jesenski čas, če že en za zimo
omahens napisal/-a:admin napisal/-a:Jakne se bo dalo pomerit recimo na naslednjem srečanju, je pa tako, da jaz trnutno ne utegnem niti pomislit na jakne, kaj šele, da bi kaj organiziral okrog tega...
Jakna je tanka, športna, poletna! Namenjena je šminkiranju in vetru poleti, nikakor pa to ni bunda za pozimi! Pridi na srečanje in jo boš videl, pomeril in če ti bo všeč potem naročil...![]()
LP
Hvala za odgovor, sicer nisem mislil, da bi jo hotel imeti takoj. Res pa kupujem malo boljšo jakno, da ne bo kar tako premočila in tudi bolj za jesenski čas, če že en za zimo
bunde bomo mel pa pred 3. belim morjeplovskim dnevom za probat
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Matejc napisal/-a:omahens napisal/-a:admin napisal/-a:Jakne se bo dalo pomerit recimo na naslednjem srečanju, je pa tako, da jaz trnutno ne utegnem niti pomislit na jakne, kaj šele, da bi kaj organiziral okrog tega...
LP
bunde bomo mel pa pred 3. belim morjeplovskim dnevom za probat![]()
No potem pa pridem takrat
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta