nov forum
Moderatorji: moderator2, moderator
Jaz osebno ne bi prepovedal drugih oglasov, ker so, če nič drugega koristni. Bi pa malo grdo pogledal, če bi nekdo za svoj prvi post prodajal recimo drva.
Lahko so tudi ločeni oglasi ki so vezani na navtiko in nenavtiko.
Vsekakor pa bi bilo fino, da bi nekdo moderiral, predvsem v smislu zaklepanja tem(oglasov), ki niso več aktivne in skrbel za to, da se ne razvijajo debate in tudi, da potipa uporabnika, če je njegov oglas še aktiven.
Enako mislim da tudi za druge teme, ker je vecina prevec "posranih".
Moje mnenje...
Lahko so tudi ločeni oglasi ki so vezani na navtiko in nenavtiko.
Vsekakor pa bi bilo fino, da bi nekdo moderiral, predvsem v smislu zaklepanja tem(oglasov), ki niso več aktivne in skrbel za to, da se ne razvijajo debate in tudi, da potipa uporabnika, če je njegov oglas še aktiven.
Enako mislim da tudi za druge teme, ker je vecina prevec "posranih".
Moje mnenje...
No, ko sem odprl podforum z oglasi sem bil skeptičen...
Lahko si pogledate kaj sem takrat napisal. Preberi samo tistih 5 stavkov mojega prvega prispevka...
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=107
Torej, da povzamem... Forum je forum in ne oglasnik! Če se nekaj prodaja, je za ta namen, Bolha, pa Avtonet, pa Mornarnet... Pač vsak za svoj namen. Izjema so navtični oglasi, ampak res navtični, torej plovila, motorji in oprema! Vse ostalo prosim, da ne objavljate. Mogoče je OK še to v zvezi s kakšno kamp prikolico in apartmajem, ker je to vse del navtike! Vse ostalo pa res ne! Ko bom pa malo pri času, pa pobrišem kar ni za tukaj...
Lahko si pogledate kaj sem takrat napisal. Preberi samo tistih 5 stavkov mojega prvega prispevka...
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=107
Torej, da povzamem... Forum je forum in ne oglasnik! Če se nekaj prodaja, je za ta namen, Bolha, pa Avtonet, pa Mornarnet... Pač vsak za svoj namen. Izjema so navtični oglasi, ampak res navtični, torej plovila, motorji in oprema! Vse ostalo prosim, da ne objavljate. Mogoče je OK še to v zvezi s kakšno kamp prikolico in apartmajem, ker je to vse del navtike! Vse ostalo pa res ne! Ko bom pa malo pri času, pa pobrišem kar ni za tukaj...
-
al
Ta forum je bogat z informacijami a ni dovolj pregleden, ker ni administratorja (ali več njih), ki bi brisal/opozarjal.
Prav tako je težaven z npr. dodajanjem slik.
Ne sodelujem samo na tem forumu in se mi zdi ali je forum čisto enostaven (tudi z malo podatki, ki se nalagajo) npr. 7knots ali pa je uporabniško fensi šmensi, kar bi ta forum lahko bil.
A vedno je na prvem mestu nekdo, ki dnevno (na uro) ureja forum.
Prav tako je težaven z npr. dodajanjem slik.
Ne sodelujem samo na tem forumu in se mi zdi ali je forum čisto enostaven (tudi z malo podatki, ki se nalagajo) npr. 7knots ali pa je uporabniško fensi šmensi, kar bi ta forum lahko bil.
A vedno je na prvem mestu nekdo, ki dnevno (na uro) ureja forum.
dule napisal/-a:al napisal/-a:Ta forum je bogat z informacijami a ni dovolj pregleden, ker ni administratorja (ali več njih), ki bi brisal/opozarjal.
Če bi se sami kdaj potrudiil in poizkušali držat red na forumu, bi imel admin pol manj dela in bi bil forum bolj pregleden.
Ne odpirat novih tem za vsak drek!
PODPIS
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Točno tako. Ampak vseeno bi potrebovali še kakšnega "policaja", ker admin težko poleg svoje službe obvlada še celoten forum in prebira vse poste. Pomojem bi bilo najbolje da kar admin določi, ker najbolje pozna po svoji vesti člane morjeplovca. Morda kakšen član ki je veliko na forumu. Nekaj predlogov - Payer, Janadino,...
V8 + Jet drive
-
al
dule napisal/-a:al napisal/-a:Ta forum je bogat z informacijami a ni dovolj pregleden, ker ni administratorja (ali več njih), ki bi brisal/opozarjal.
Če bi se sami kdaj potrudiil in poizkušali držat red na forumu, bi imel admin pol manj dela in bi bil forum bolj pregleden.
Ne odpirat novih tem za vsak drek!
to je nemogoče. ne poznam takega foruma oz. takih uporabnikov.
bi bilo pa lepo.
a bolj je forum nepregleden, bolj se odpirajo nove teme s starimi vsebinami...
Je pa forum zaradi tega še živ, da se nekatere teme malo ponavljajo, saj se tudi vmes kaj spremeni. No, ne more se spremeniti kako se pri tomosu razdre mašina.
Glede oglasov pa itak kar ima kolko tolko veze z navtiko, da nebi našteval enih stvari, ki res ne sodijo sem. Če se teme malo "poserjejo" pa tudi dela forum zanimiv.
Glede oglasov pa itak kar ima kolko tolko veze z navtiko, da nebi našteval enih stvari, ki res ne sodijo sem. Če se teme malo "poserjejo" pa tudi dela forum zanimiv.
Guma je guma, zaenkrat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tudi tu lahko pogruntamo kaj novega (sicer ni nujno, da je pametnojanadino napisal/-a:No, ne more se spremeniti kako se pri tomosu razdre mašina.![]()
S pnevmatskim svedrom ali kladivom najbrž tudi gre
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta