nov forum

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » To Jun 21, 2011 12:33

Da ne odpiram nove teme. Vse več se pojavlja v rubriki mali oglasi povpraševanje po apartmajih, vikendih, privezih,... Morda bi lahko odprli podtemo na to temo.
V8 + Jet drive
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 21, 2011 17:21

Mogoče res ja!

Mogoče pa samo nekoga, ki bo moderiral temo in sproti izbrisal vse, kar ni vezano na čolne... :wink:

Ne vem kaj je bolje... :roll: :roll:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Jun 21, 2011 21:16

Jaz osebno ne bi prepovedal drugih oglasov, ker so, če nič drugega koristni. Bi pa malo grdo pogledal, če bi nekdo za svoj prvi post prodajal recimo drva.
Lahko so tudi ločeni oglasi ki so vezani na navtiko in nenavtiko.

Vsekakor pa bi bilo fino, da bi nekdo moderiral, predvsem v smislu zaklepanja tem(oglasov), ki niso več aktivne in skrbel za to, da se ne razvijajo debate in tudi, da potipa uporabnika, če je njegov oglas še aktiven.

Enako mislim da tudi za druge teme, ker je vecina prevec "posranih".

Moje mnenje...
Uporabniški avatar
glens
Admiral
Kraj: ACI Ičići

OdgovorNapisal/-a glens » To Jun 21, 2011 21:24

Jaz pa mislim, da ima admin prav, in da je to le navtični forum, torej naj bojo oglasi vezani na navtiko.
Skratka, v oglasih naj bodo stvari, ki jih lahko ne tak ali drugačen način vključiš v navtiko. Naprimer lahko tudi oglas za pivo, saj mora to biti na barki v kladilniku :D .

LP
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 21, 2011 23:10

No, ko sem odprl podforum z oglasi sem bil skeptičen...
Lahko si pogledate kaj sem takrat napisal. Preberi samo tistih 5 stavkov mojega prvega prispevka...
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=107

Torej, da povzamem... Forum je forum in ne oglasnik! Če se nekaj prodaja, je za ta namen, Bolha, pa Avtonet, pa Mornarnet... Pač vsak za svoj namen. Izjema so navtični oglasi, ampak res navtični, torej plovila, motorji in oprema! Vse ostalo prosim, da ne objavljate. Mogoče je OK še to v zvezi s kakšno kamp prikolico in apartmajem, ker je to vse del navtike! Vse ostalo pa res ne! Ko bom pa malo pri času, pa pobrišem kar ni za tukaj... :wink:
al

OdgovorNapisal/-a al » To Jun 21, 2011 23:11

Ta forum je bogat z informacijami a ni dovolj pregleden, ker ni administratorja (ali več njih), ki bi brisal/opozarjal.
Prav tako je težaven z npr. dodajanjem slik.

Ne sodelujem samo na tem forumu in se mi zdi ali je forum čisto enostaven (tudi z malo podatki, ki se nalagajo) npr. 7knots ali pa je uporabniško fensi šmensi, kar bi ta forum lahko bil.

A vedno je na prvem mestu nekdo, ki dnevno (na uro) ureja forum.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Jun 21, 2011 23:15

Forum bo dobil novo obliko, vem, obljubljam že 2 leti... Non stop preveč dela in ni časa... Kdaj naj bo tabu tema, pa boste enkrat presenečeni... :D :D

Se pa iščejo moderatorji! Kdo bi to počel, ker jaz ne zmorem več vsega sam...?

LP
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » Sr Jun 22, 2011 01:37

al napisal/-a:Ta forum je bogat z informacijami a ni dovolj pregleden, ker ni administratorja (ali več njih), ki bi brisal/opozarjal.

Če bi se sami kdaj potrudiil in poizkušali držat red na forumu, bi imel admin pol manj dela in bi bil forum bolj pregleden.
Ne odpirat novih tem za vsak drek!
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Sr Jun 22, 2011 08:17

dule napisal/-a:
al napisal/-a:Ta forum je bogat z informacijami a ni dovolj pregleden, ker ni administratorja (ali več njih), ki bi brisal/opozarjal.

Če bi se sami kdaj potrudiil in poizkušali držat red na forumu, bi imel admin pol manj dela in bi bil forum bolj pregleden.

PODPIS
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Uporabniški avatar
Mike
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Mike » Sr Jun 22, 2011 09:18

Točno tako. Ampak vseeno bi potrebovali še kakšnega "policaja", ker admin težko poleg svoje službe obvlada še celoten forum in prebira vse poste. Pomojem bi bilo najbolje da kar admin določi, ker najbolje pozna po svoji vesti člane morjeplovca. Morda kakšen član ki je veliko na forumu. Nekaj predlogov - Payer, Janadino,...
V8 + Jet drive
al

OdgovorNapisal/-a al » Sr Jun 22, 2011 10:01

dule napisal/-a:

to je nemogoče. ne poznam takega foruma oz. takih uporabnikov.
bi bilo pa lepo.
a bolj je forum nepregleden, bolj se odpirajo nove teme s starimi vsebinami...
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Jun 22, 2011 11:33

Je pa forum zaradi tega še živ, da se nekatere teme malo ponavljajo, saj se tudi vmes kaj spremeni. No, ne more se spremeniti kako se pri tomosu razdre mašina. :lol:
Glede oglasov pa itak kar ima kolko tolko veze z navtiko, da nebi našteval enih stvari, ki res ne sodijo sem. Če se teme malo "poserjejo" pa tudi dela forum zanimiv.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Jul 01, 2011 02:17

janadino napisal/-a:No, ne more se spremeniti kako se pri tomosu razdre mašina. :lol:
Tudi tu lahko pogruntamo kaj novega (sicer ni nujno, da je pametno :wink: )

S pnevmatskim svedrom ali kladivom najbrž tudi gre :oops: :lol:
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta