kasaudio napisal/-a:Skor 1 mesec je bil mir. Morjeplovec mi je bil najbol všeč ravno zdaj, pa zgleda da bo spet špetir.
Mogoče nekaj zate http://joga.svet-je-lep.com/joga-novice ... e-za-doma/
Moderatorji: moderator2, moderator
kasaudio napisal/-a:Skor 1 mesec je bil mir. Morjeplovec mi je bil najbol všeč ravno zdaj, pa zgleda da bo spet špetir.
Grega295 napisal/-a:kasaudio napisal/-a:Skor 1 mesec je bil mir. Morjeplovec mi je bil najbol všeč ravno zdaj, pa zgleda da bo spet špetir.
Jah, potem pa se neki "Admin", ki je kao "desc" usmili enega cagavega, otročjega forumaša, ki začne srat takoj ko ima spet priliko. Za kozlat vse skupi.
admin napisal/-a:Grega295 napisal/-a:kasaudio napisal/-a:Skor 1 mesec je bil mir. Morjeplovec mi je bil najbol všeč ravno zdaj, pa zgleda da bo spet špetir.
Jah, potem pa se neki "Admin", ki je kao "desc" usmili enega cagavega, otročjega forumaša, ki začne srat takoj ko ima spet priliko. Za kozlat vse skupi.
Grega, vsak si zasluži še eno priložnost, zakaj pa ne?
Tale naš Novi Fosil bi se lahko registriral pod novim nickom in spet na novo sral ali pa bil povsem miren in pozabili bi na vse skupaj. Pa se očitno ni (ali pa je, pa ne vemo, sicer pa me niti ne zanima), očitno bi rad napako popravil. Bomo videli!
Rad bi samo izpostavil, da smo pred časom imeli enega majstra MamaMicka, ki je sral na polno, skregal pol foruma in smo ga blokirali (ne mi sedaj zamerit MamaMicka, hahaha) Pa smo ga dali nazaj, spet problemi, pa spet v banovce in v tretje še enkrat, potem je ratal pa čisto kul.Točno on je tudi vskočil v špetir Novega Fosila in mu razložil naj se umiri in da je on osebno tudi pred časom to počel, potem pa videl, da je v zmoti.
Ne gre tukaj za usmiljenje Grega, nek možakar, ki me baje dobro pozna me res malo briga ali je na forumu ali ne. Pač glede na dopisovanje po mailu sem se odločil, da ga damo nazaj. Kot sem rekel, še ena priložnost in nič drugega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta