Novi Fosil

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Roberth1
Admiral
Kraj: Kranj - Vraniči - Červar

OdgovorNapisal/-a Roberth1 » Pe Feb 19, 2016 20:11

kasaudio napisal/-a:Skor 1 mesec je bil mir. Morjeplovec mi je bil najbol všeč ravno zdaj, pa zgleda da bo spet špetir.

Mogoče nekaj zate http://joga.svet-je-lep.com/joga-novice ... e-za-doma/
https://vodovod-rh.si/
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kasaudio » Pe Feb 19, 2016 20:22

Hvala ti za tako lepo gesto.

Drugače pa nisem preveč ljubitelj joge. Na morjeplovcu pa rad berem z navtiko povezane zadeve.
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Pe Feb 19, 2016 23:05

.

Jasno je samo nekaj, da je fosil .... malo .... ma kaj malo, veliko čudo inteligence, ki je imel motiv za , bogvekaj.

Ve se kdo je on, fosil, toda ker, ... Ma niti ne bom razglašal!

Prišel bo čas, ko se palica obrne in takrat, ... bolje bo, če ne bom blizu.

Ne bom pa nikoli razumel ilegale pri trditvi, ki je popolnoma brezpredmetna. Tudi, če jih nekdo na sonarju vidi, drugi pa ne, jih še nihče nima na krožniku. Jaz jih sploh ne gledam, kakšen sonar, drugače kot takole.

Slika

Potem pa takole.

Slika

Pa nabijajte kar hočete.

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Pe Feb 19, 2016 23:16

kasaudio napisal/-a:Skor 1 mesec je bil mir. Morjeplovec mi je bil najbol všeč ravno zdaj, pa zgleda da bo spet špetir.

Jah, potem pa se neki "Admin", ki je kao "desc" usmili enega cagavega, otročjega forumaša, ki začne srat takoj ko ima spet priliko. Za kozlat vse skupi.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Pe Feb 19, 2016 23:30

:D ohoho, lepo, tudi mi smo se jih maloprej napokali, lignjev seveda 8) se je zgodila zaslužena peka 8)
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » So Feb 20, 2016 00:16

Grega295 napisal/-a:

Jah, potem pa se neki "Admin", ki je kao "desc" usmili enega cagavega, otročjega forumaša, ki začne srat takoj ko ima spet priliko. Za kozlat vse skupi.

Grega, vsak si zasluži še eno priložnost, zakaj pa ne?
Tale naš Novi Fosil bi se lahko registriral pod novim nickom in spet na novo sral ali pa bil povsem miren in pozabili bi na vse skupaj. Pa se očitno ni (ali pa je, pa ne vemo, sicer pa me niti ne zanima), očitno bi rad napako popravil. Bomo videli!

Rad bi samo izpostavil, da smo pred časom imeli enega majstra MamaMicka, ki je sral na polno, skregal pol foruma in smo ga blokirali (ne mi sedaj zamerit MamaMicka, hahaha) Pa smo ga dali nazaj, spet problemi, pa spet v banovce in v tretje še enkrat, potem je ratal pa čisto kul. :lol: Točno on je tudi vskočil v špetir Novega Fosila in mu razložil naj se umiri in da je on osebno tudi pred časom to počel, potem pa videl, da je v zmoti.

Ne gre tukaj za usmiljenje Grega, nek možakar, ki me baje dobro pozna me res malo briga ali je na forumu ali ne. Pač glede na dopisovanje po mailu sem se odločil, da ga damo nazaj. Kot sem rekel, še ena priložnost in nič drugega.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » So Feb 20, 2016 00:18

Glede vsega skupaj pa, dajmo že to zakopat kar je bilo! Se počutim da smo kot Janša in njegovi vojaki na eni strani in levica s Kučanom in ostalimi strici iz ozadja na drugi...

Pajer je že ugotovil POINT! Lignji so, treba jih je ujeti, potem pa v padelico ali tavico z njimi! :lol:
Gremo rajši rjuhe luftat, pa zajle od gasa nategovat, sezona je pred vrati! :lol:
Uporabniški avatar
theDamjan
Admiral
Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a theDamjan » So Feb 20, 2016 00:25

admin napisal/-a:Gremo rajši rjuhe luftat, pa zajle od gasa nategovat, sezona je pred vrati! :lol:

Dobr si tole reku :D
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Ne Feb 21, 2016 17:25

Jaz jih kr nategujem,pridte pomagat že v petk
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Ne Feb 21, 2016 18:52

Jaz tudi, k pojstlo prestiljam. :lol:

Pajer, matr si raztegnu bozga ligenčka. :wink:

V glavnem fantje, v ponedeljek je spet polna luna-previdno vsi skupaj, je pa tudi res, da se vcasih dolocen stavek drugace bere, kot pa pise in potem je potrebno le malo nestrpnost pa gre tema v franze.
Nazadnje spremenil kocka, dne Po Feb 22, 2016 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Ne Feb 21, 2016 19:27

admin napisal/-a:
Grega295 napisal/-a:

Grega, vsak si zasluži še eno priložnost, zakaj pa ne?
Tale naš Novi Fosil bi se lahko registriral pod novim nickom in spet na novo sral ali pa bil povsem miren in pozabili bi na vse skupaj. Pa se očitno ni (ali pa je, pa ne vemo, sicer pa me niti ne zanima), očitno bi rad napako popravil. Bomo videli!

Rad bi samo izpostavil, da smo pred časom imeli enega majstra MamaMicka, ki je sral na polno, skregal pol foruma in smo ga blokirali (ne mi sedaj zamerit MamaMicka, hahaha) Pa smo ga dali nazaj, spet problemi, pa spet v banovce in v tretje še enkrat, potem je ratal pa čisto kul. :lol: Točno on je tudi vskočil v špetir Novega Fosila in mu razložil naj se umiri in da je on osebno tudi pred časom to počel, potem pa videl, da je v zmoti.

Ne gre tukaj za usmiljenje Grega, nek možakar, ki me baje dobro pozna me res malo briga ali je na forumu ali ne. Pač glede na dopisovanje po mailu sem se odločil, da ga damo nazaj. Kot sem rekel, še ena priložnost in nič drugega.

Poglej admin tole ti zamerim, ker si dejansko zlorabil zdaj mene za svoje opravičilo, da si unbanal fosila.
Če že daješ mene po vseh teh letih spet za nek zgled povej vse kaj se je dogajalo, kaj je bil glavni razlog!
Prosim celo zgodbo. Če je ne boš objavil ti jo bom jaz.

Takrat sva rekla, da zadevo pozabiva, ampak si po več letih ti očitno to pozabil.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Po Feb 22, 2016 09:32

Ne ne bo špetir. Mogoče nekateri ne razumejo. Špetir je nastal zardi nekaterih članov ki stalno napadajo nove člane. Sam se rad šalim, toda ne na račun pametnih in utemeljenih trditev. Res je da smo se prej vsi veliko zabavali, kar je občutno povečalo število ogledov na forumu. Ker vidim, da nekateri člani namerno provocirajo nove člane in se s tem hvalijo, na njih v bodoče ne bom reagiral, kot je to bilo do sedaj. Toliko z moje strani.
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Po Feb 22, 2016 13:32

Spremljam vso debato o tem sporu.N.F.kar tako naprej,imam občutek da prihaja bonaca,kar je tudi prav.Saj vsi vemo,beseda da besedo,pol pa gori po celi vasi.Res si bil ti kot tudi drugi pikolovski,provokativni in kam to pripelje,do splošnega špertira,ki pa ne pelje drugam, kot slab glas foruma in kreg med člani,uživajo pa tisti,ki niti niso ljubitelji foruma in uživajo v kregu članov.
Na provokativne odgovore se ne odgovarja provokativno,enostavno ne odgovoriš,bolje je prlimat enga takšnga lignja kot Pajer,sem tolk česa s kruhom mazal po monitorju,da mi je žena prnesla eno Eva tuno,da sem se potolažil :lol: :lol:
mašinfirer
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Po Feb 22, 2016 13:44

Bo bonaca, saj tisto pred banovci ni bilo po mojih načelih. Je pa res da je malo ušlo z nadzora. Saj veš kako to gre.
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Po Feb 22, 2016 14:10

Na tej strani foruma se Novi Fosil dela lepega, na drugi pa je poln žalitev in primitivizma in kljub temu, da mu nisem odgovoril niti na eno sporočilo ne neha žaliti in težiti.
Kot sem rekel bom vsa njegova sporočila, ki mi jih pošilja objavil.
Danes je poslal tole in tokrat je postal Peter !? :lol: :lol:

alfonzdefaloza@gmail.com
Iztok zanima me A si manjkal ko je bog delil pamet. Tokrat ti pišem direktno na tvoj mail, da ne boš trobil po forumu kot trobilo in veliki zmagovalec. Če je reklamiranje oglasa z Mornarja kaznivo dejanje prosim pojdi ponovno v srednjo šolo, da boš dobil malo več pameti kot jo sedaj premoreš. Ne bom ti citiral KZ ker ga ne bi razumel. Vse kar sem naredil je to da sem prepisal oglas z Mornarja. Tega sem v rubriki Mali oglasi Morjeplovcev citiral z vsemi javno objavljenimi podatki. Nikoli se nisem predstavil da sem Slavko.
In kaj ste storili vi. Namesto da bi poklicali za čoln ste od njega z lažjo da ste kupci, pridobivali osebne podatke, kraj bivanja, hišna številka, ime in priimek, itd katere ste brez njegovega pisnega dovoljenja objavljali na forumu. To pa je res kaznivo dejanje. Na to sem tudi opozoril člane ki so javno objavljali podatke. Nikoli nisem napisal da sem Slavko, ali pa da bi se izdajal za njega. Torej kje je kraja identitete. V tvoji slaboumni glavi. To je plod tvoje domišljije. Ker vidim da pozabljaš preglej arhiv podatkov in dogodkov da ti bo lažje razumeti.
Veselim se prijave ker bodo nastradali člani ki mešajo drek na tem forumu.
Vedi da boš svoje oboževalce spravil v hude težave. A kaj ti to pravim, saj ti tega itak ne razumeš. Bil si cepljen ker nekaj trdiš 100% v kar tudi ti sam ne verjameš. Res pa je da želiš prodajati svoje naprave. Zdaj veš zakaj so ti stari forumaši dali vzdevek teslo. To je rezultat tvojih 100% trditev. Če ne pobrišeš postov o kraji identitete ti objubim, da bo padla osebna tožba z moje strani. Če sam ne razumeš si najdi odvetnika da ti to razloži.
lp
Peter

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta