Boš nevaren na regati
Naš član "CAR" je zamenjal avatar oz. sličico
Moderatorji: moderator2, moderator
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Fantje najprej hvala za čestitke. Nisem se javil ker sem bil v ZG na dvodnevni fešti, danes pa 3 ure do LJ - katastrofa! Kar se Jadrnice tiče sva se s prodajalcem dogovorila za Aro, ki pa je takšna, da če se slučajno premisli in mi vrne dvojno bo kar lepi zaslužek, razen če me ne nateg.. in ne bom videl ne Are ne barke. Glede na vremenske razmere, praznike (tam na kapetanije ze praznujejo
)sva se dogovorila, da prepis narediva po Novem letu. Takrat jo bom tudi prepeljal v matično marino v Supetarsko drago na Rabu. No še nekaj podatkov: Elan 36, trokabinska, letnik 2002, motor Janmar, roll jadra, vsa navigacijska oprema, lepo ohranjena (je bil z menoj Seleven, ki je pravi mojster za preglede), CRO zastava...Za ceno sem se kar nekaj casa pogajal in mislim, da sem se dobro izpogajal, glede na cene na trgu. Ko bom imel kaksen pametne slike jih pa naložim.
l.p.
l.p.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Super, trikabinka, Janmar, roll. To je tisto, kar človek potrebuje, za dober dopust in še kakšne regate se lahko udeležiš. Pa še slab ne boš!
Edino, kar moram raziskat je, katero smolo za plastiko so takrat uporabljali v Elanu. Namreč z "ekološko" so imeli malo problemov.
LP
Edino, kar moram raziskat je, katero smolo za plastiko so takrat uporabljali v Elanu. Namreč z "ekološko" so imeli malo problemov.
LP
Jaz imam tudi Elan 333, letnik 2002. Nisem imel popolnoma nobenih problemov z njo, tudi ne s plastiko. Bom se pa pozanimal direktno pri človeku, ki je te stvari spremljal. Moram pa priznat, da je šlo v večini primerov bolj za negativno propagando.
Tudi moj prijatelj ima Elan 36, letnik 2001, v marini na Cresu in je zelo zadovoljen z njo. Letos si je zamenjal poleg genove tudi glavno jadro z vertikalnimi letvicami, tako da mu gre kot "sneta skira".
Ali je bila jadrnica lastniška?
Tudi moj prijatelj ima Elan 36, letnik 2001, v marini na Cresu in je zelo zadovoljen z njo. Letos si je zamenjal poleg genove tudi glavno jadro z vertikalnimi letvicami, tako da mu gre kot "sneta skira".
Ali je bila jadrnica lastniška?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost