Fantje hvala za podporo. Moram pa povedat, da en naš član, sedaj ga ne bom imenoval, zvedeli pa boste slej ali prej kdo ( razen če bo se sam oglasil, jaz nimam te pravice in niti namena imenovat njega), je že napisal dopis na ministrstvo. Sem pa tudi prebral od ministrstva posredovan odgovor luškega kapetana ( imena tudi ne bom navajal tukaj, ampak v dopisu skupaj z našim članom sestavljenim in dokazili, izjave itd.).
Sedaj vidim , da se ne bom JAZ potreboval s prijavljat na , že zgoraj imenovane naslove, ampak kdo drug. No ena izmed izjav, zoper sidranja med Valdoltro in Katarino, je, da se domačini ne morajo kopat

. Kje bi se kopali . Pred bolnico je prepovedano, vem iz lastnih izkušenj, ker sem kar nekajkrat bil "gost" bolnice in celo videl da Sintal nadzoruje ( 3X dnevno) če bi se kdo kopal. Višje od bolnice, te ubijejo padajoči kamni zaradi strmine. Zadrževanje na lastno odgovornost, piše na tabli, potem pride kopališče, tam nikdo ne sidra, malo pred Katarino, pa je sam mulj in niti enega kopalca še nisem videl tam ( od leta 2004 sem bil dostikrat tam). Torej prva laž. Drugo pa da dol padeš. Kajti kapitan imenuje boje od korpo mortov ( katere plutajo izven vseh morskih poti

), Protizakonito postavljeni PLAVAJOČI OBJEKTI

. Ljubi kapitan, kaj so boje , velikosti pontonov

. Kot tretje pa, da nikomur ne plačujemo nič

. Ta naš član, je hodil od Poncija do Pilata, in jim tiščal denar pod nos, pravijo da niso pooblaščeni kasirat

. In to na KS Ankaran, Komunali KP, ja celo na kapetaniji niso pooblaščeni, radi tega pa ne morejo kasirat. Dragi kapitan, kam naj damo denar , katerega baje ne damo nikomur
To so povzete samo "rožice" od izjav in bodo tudi dodane k dopisu. Je toliko nepravilnosti, da ni prostora tukaj za naštevat. Tudi kar je Kocka napisal , se ve o Registriranih Elanih, kateri niti niso šli mimo Begunj, Ljubljane ali Gradačca( kjer je tudi bila ali še je oddelek Elana), pa sovseeno Elani. Čolna AnneMary, elan 401, z tablico ser. številko tipom in tremi dokumenti od Elana, CE, našo o skladnosti pa še eno potrdilo, sedaj se ne spomnim katero, itd, pa ne more registrirat ker nima 25 let starega računa

. Še na LLoydu v KP so se čudili kako to, in da pri njih ne bi bilo problema glede plačanja zavarovanja.
Bo treba malo okna odpret, da se vsaj zrak premeša, če že drugega ne. Sem pa optimist z močnim zaledjem, tudi s strani naših članov in verjamem, da se bo nekaj premaknilo in to na bolje. Pa tudi za ceno, da ne bom moje samogradnje mogel registrirat. No potem pa grem še eno stopničko višje, so še aduti .
Sicer pa itak tako hitro delam, da bo prej Hrvaška v EU in Šengenu, preden bo barka končana, pa bom tam registriral
LP