ODŠLE SO OBE-
Moderatorji: moderator2, moderator
morjeplovci -no še malo,pa bo mimo 1. april -en lep praznik
dan je minil,brez večjih posebnosti,razen lepih in spodbudnih besed z vaše strani
vsem,ki ste sodelovali v 1.aprilski anketi se zahvaljujem za sodelovanje in se priporočam tudi za naslednje leto,ter se vam hkrati opravičujem-še posebej ---janadino tebi--
za nagrado boste prejeli vsi šalčko vročega planinskega čaja
-glavna nagrada gre tokrat v roke gospodu------JANADINO-----
še enkrat lep pozdrav in ŽIVEL 1. APRIL dan boja proti zamorjenemu ljudstvu
dan je minil,brez večjih posebnosti,razen lepih in spodbudnih besed z vaše strani
vsem,ki ste sodelovali v 1.aprilski anketi se zahvaljujem za sodelovanje in se priporočam tudi za naslednje leto,ter se vam hkrati opravičujem-še posebej ---janadino tebi--
za nagrado boste prejeli vsi šalčko vročega planinskega čaja
-glavna nagrada gre tokrat v roke gospodu------JANADINO-----
še enkrat lep pozdrav in ŽIVEL 1. APRIL dan boja proti zamorjenemu ljudstvu
Lp CC
.
Idi ti nekam, dragi Lipnik.
V rit se zalet!
Tako si mi segel v srce, dušo, s tvojo izpovedjo, da sem pri meni doma naredil štalo in se ločil od prve žene. Hotel sem ti biti v oporo, zdaj sem pa sam zvisu. Ti baraba pokvarjena! Bolje da te jutri ni tam dol na 0 metrih, ker boš dihal na škrge.
Ma kakšen LP, zate en navaden JS!
.
Idi ti nekam, dragi Lipnik.
V rit se zalet!
Tako si mi segel v srce, dušo, s tvojo izpovedjo, da sem pri meni doma naredil štalo in se ločil od prve žene. Hotel sem ti biti v oporo, zdaj sem pa sam zvisu. Ti baraba pokvarjena! Bolje da te jutri ni tam dol na 0 metrih, ker boš dihal na škrge.
Ma kakšen LP, zate en navaden JS!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Ampak pravljičar si pa pravi! Lepo napisano, na trenutke celo človek pomisli, da tega pa ne moreš tako zapisat, če ni vsaj malo res, kljub dnevu norcev.
Sicer pa smo se vsi malo zamislili, kaj imamo in tudi poanta štorije se je skozi komentarje skristalizirala in je povsem je jasna,
njo pustim, banje nikoli!
- Bojan 1962
- Kapitan
- Kraj: Stična
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost