Čestitke Ankaranu

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Savo1953
Admiral
Kraj: Škofljica - Kvarner (Duga uvala)

OdgovorNapisal/-a Savo1953 » Pe Dec 10, 2010 11:46

Obvestilo občine Koper:

Vsem državljanom EU sporočamo, da lahko nemoteno vstopajo v občino Ankaran preko nekdanjega MMP Lazaret, izstopajo pa kjerkoli.....
Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Pe Dec 10, 2010 15:26

val napisal/-a:Ne vem kaj vi berete.
Ankarančani so proti tretjemu pomolu luke Koper.
Proti turističnemu razvoju.
In tako tudi proti marini.
Mislim da se gre samo za funkcijo župana odsluženih in skorumpiranih določenih politikov prebivalcev Ankarana ,ki jih nikjer več niso hoteli imeti..
lp

Katere poštenjake si ti mislil Atilone ??

Strmčnika?? Jurija??........

Ne Val, še najmanj Jurija. Že od začetka priprav na samostojnost, je imel tako mnenje, tako da sem vedel kam pes taco moli. Hotel je namreč bit za KP, za vsak slučaj pa za Ankaran tudi. Sedenje na dveh stolih , pa hitro lahko pripelje do tega, da se včipneš v jajca, kar je , zgleda na pritisk KP, sedaj tudi naredil, podpira namreč nekako samostojnost ekonomijo pa bi vodil še naprej KP. Ne Val, njega res nisem mislil :wink:
Da pa so "skorumpirani odsluženi politiki" ( tukaj pa sedaj jaz tebe ne razumem, od kot ti ta izjava), proti gradnji tretjega pomola, katerega so že na začetku nepristranski ekonomisti in drugi strokovnjaki, ocenili kot megalomanski projekt, kateri se ne bi poplačal , vsaj delno, nikoli, pa je popolnoma za razumet. Torej , zgrešena investicija, se pa bi obračale ogromne vsote in čim večja je vsota, tem večji so procenti za v žep. Ne boj se, nikogar pa ni zanimalo odplačevanje, saj bi njihova rit bila polna do vrha, mesto KP pa naj propade če že mora. Čisto bljižna zgodovina, nas uči kako se to dela. Ljudje na koncu naje...o, ne sedanji vodilni.
Da pa so proti turističnemu razvoju, kateri tudi za domačine, pomeni nov vir dohodkov, pa mi je smešno. Seveda če misliš take Ankarančane kot omenjeni Jurij, pa ti dam prav. No on bi itak od KP dobil vir prihodkov, če bi bojkotiral in z hujskanjem proti zagovornikom samostojnosti, metal polena pod noge.
Takšen scenarij se že gleda dve leti, ko eden še sedaj ne more prebolet svojega poraza in tudi na škodo Slovenije, z vsemi sredstvi bojkotira delo ljudi, katerim je za dobrobit naše Državice. Primer Ankaran, je in bo še kar nekaj časa v istem filmu, po istem scenariju. Čaka jih trdo delo, potolčene bodo imeli kolena, mogoče bodo tudi obsojeni od takih ljudi, uživanja drog itd., bodo pa uspeli, pa magari tudi z tujo pomočjo.
LP

:D :D
Slootack
Viceadmiral
Kraj: Kras/ Trst
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Slootack » Pe Jan 21, 2011 06:48

Slika

...nič ne bo z občino. :twisted:
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Pe Jan 21, 2011 15:34

Poleg vsega sranja pri nas, pa ne mislim na mandat sedanje vlade ampak še bolj na prejšnjo, kjer so se zaredili takoimenovani tajkuni, Merkur se je prodal ne za materialne vrednote ampak na " dobro " ime kupca itd., še vedno ostajam optimist, z vero v pravico in v pravno državo. Ni višje instance, kot je vrhovno sodišče in to je odločilo, da Ankaran brez ovir lahko postane samostojna občina. Vem pa da to odločitev ne priznajo razni ljudje, kateri imajo od tega samo lastne interese in lasten zaslužek in to pomeni, pokvarjeni ljudje, kateri pa v naši družbi sploh ne bi smeli več imeti ne pozicije katere imajo ne prostora.
Pa se mi ne gre za privez v Katarini ali na boji pred Valdoltro, ker imam geografsko in cenovno ugodnejši privez, kamor pride moja barka.
Torej pri tej stvari nimam lastnih interesov, sem pa za pravičnost. Okrog mene, so nove občine in ko se pelješ skozi vas-občino, nimaš popolnoma nič za videt. Ankaran pa ima kaj za pokazat, pa ne samo Popovičeve palme :roll: .
LP
val
Admiral
Kraj: Maribor-koper- Pula

OdgovorNapisal/-a val » Po Jan 24, 2011 13:57

Vse kar ima Pokazati Ankaran je napravil Popovič.
Prej je bil župan Kopra Ankarančan Pucer,ki za Ankaran ni naredil POPOLNOMA NIČ, NIČ IN ŠE ENKRAT NIČ.
Do pred osmih let je bil Koper sivo komunistično gnezdo.
Sedaj pa Koper cveti in to je žal moteče za kroge ,ki bi radi Koper in vso Slovenijo vrgli v srednji vek komunizma.
lp
Uporabniški avatar
navigator
Viceadmiral
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a navigator » Po Jan 24, 2011 18:47

Ne vem ali bo tole malo zgrešen naslov.. pa vendar.. na TV občasno ustavim tudi na kanalu TV Koper.. in jasno, ker nimam pojma o italijanščini, takoj preklopim dalje.. in tako je skoraj vedno.. in mi daje misliti..redkokdaj sem videl na TV Koper oddajo v slovenščini, najbolj pa me je zmotilo ko sem pred nekaj dnevi videl mladega Jurija, ko se je lepo pogovarjal italijansko in še nekaj naših vrlih primorcev je bilo zraven..debatna oddaja o slovenski politiki, toliko sem uspel razbrat, in sredi slovenskega mesta, kjer toliko prepevajo o zavednosti in manjšinah, v italijanščini. Pa se potem vprašam, je Koper mesto Slovencev, kjer lepo skrbijo za manjšino, ali pa je Koper samo mala podružnica velike Italije... smo pa res podrepniki in prodane duše..
p.s.
Ne se potem čudit, da nam zaračunavajo vsakršen stik z morjem, na kopališčih ali pa na rampah, spustih in nazadnje v marinah, ki so svinsko drage..
MORJE, ŠIROKA CESTA..
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » To Jan 25, 2011 00:17

Koper je mesto srbov in italijanov, povsem slučajno se najde še kakšen priseljen gorenjc pa kakšen štajerski morjeplovec na obisku. :o
Dejte se rajši kaj bolj pametnega zgovarjat, ta kur..va politika nas samo razdvaja. :twisted:

Nima smisla!! :)
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
Uporabniški avatar
navigator
Viceadmiral
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a navigator » To Jan 25, 2011 08:29

Joško,prav imaš. Pa niti ne bi o tem, nisem političen tip, a žal vse to vpliva na nas naslednji dan ko kaj zavozijo.. in nam je vse slabše..
A v bodoče se bom pa res odrekel teh komentarjev, ker je res kar pišeš.. to samo razdvaja, tega pa mi tule ne želimo, zatorej, kar se mene tiče, politike tule ni več... Joško, nehaj popravljat svoj potopis, zmanjkalo mi je papirja :lol: :lol: :lol: vsakič ko kaj popraviš in dodaš, si sprintam še enkrat :roll: :lol: :lol: :lol:
MORJE, ŠIROKA CESTA..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost