Kje dobiti zastavico Morjeplovec
Moderatorji: moderator2, moderator
Hahahahaha
Resno no, se da zastavico dobit kje v okolici MB-ja?
Moj predlog!
Naj se tukaj podpišejo Morjeplovci iz okolice Maribora, ter da se večja količina nekako dostavi še na ta del Slovenije,ter se nekako (seveda proti plačilu) dvignejo v kakšnem lokalu, gostilni ali komurkoli?
Lahko tudi pri meni.
Kaj pravite
Resno no, se da zastavico dobit kje v okolici MB-ja?
Moj predlog!
Naj se tukaj podpišejo Morjeplovci iz okolice Maribora, ter da se večja količina nekako dostavi še na ta del Slovenije,ter se nekako (seveda proti plačilu) dvignejo v kakšnem lokalu, gostilni ali komurkoli?
Lahko tudi pri meni.
Kaj pravite
janadino napisal/-a:Naslednji četrtek je srečanje v Ljubljani, tam lahko dobiš porcijo čevapov, brezalkoholno pivo in zastavico, družba pa je itak super.
Ja - vem vse to!
Za vsa srečanja naprej sem si pogledal kdaj so, pa vsa pridejo na ČETRTEK
Ne gre mi časovno skoz sredi tedna.Vsaj za nekaj časa še ne.
Te pa držim za besedo glede čevapov.
Podajam en predlog glede prevzema zastavic, admin pa naj pove ali je to izvedljivo ali ne.
Admin naj sporoči ceno zastavice in naslov, potem pa vsak, ki bi zastavico želel, naj pošlje na dogovorjen naslov kuverto, vanjo naj da denar in prazno kuverto primerne velikosti, na kateri naj bo že nalepljena ustrezna znamka in napisan lasten naslov. Ko admin to prejme, samo vstavi zastavico v kuverto in ob prvi priložnosti, ko se pelje mimo kakšnega nabiralnika, jo vrže vanj.
Simpl kot pasulj in v vsakem primeru za admina bistveno manj dela, kot če se z vsakim posebej dogovarja za prevzem, obenem pa nima nikakršnih stroškov s tem.
Seveda se lahko zastavice še vedno prevzame tudi na srečanjih.
Admin naj sporoči ceno zastavice in naslov, potem pa vsak, ki bi zastavico želel, naj pošlje na dogovorjen naslov kuverto, vanjo naj da denar in prazno kuverto primerne velikosti, na kateri naj bo že nalepljena ustrezna znamka in napisan lasten naslov. Ko admin to prejme, samo vstavi zastavico v kuverto in ob prvi priložnosti, ko se pelje mimo kakšnega nabiralnika, jo vrže vanj.
Simpl kot pasulj in v vsakem primeru za admina bistveno manj dela, kot če se z vsakim posebej dogovarja za prevzem, obenem pa nima nikakršnih stroškov s tem.
Seveda se lahko zastavice še vedno prevzame tudi na srečanjih.
Kdor hoče - najde način, kdor noče - najde izgovor!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta