NOVI FOSIL napisal/-a:Vse kar si dobil preko ZS in na osebni mail so namenjena samo tebi in niso za forum.
Ti jih javno objavljaš na forumu. Malo se zamisli kaj počneš.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
22.2.2016 ob 14h pa je poslal še tole.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Pa ta ne neha in ne neha. Še ena njegova zadnja cvetka, katero mi je poslal.
Ti kar piši in žali, jaz bom pa objavljal tvoje nubuloze, da se predstaviš v pravi luči.
22.2.2016 ob 15h08
Ti kar piši in žali, jaz bom pa objavljal tvoje nubuloze, da se predstaviš v pravi luči.
22.2.2016 ob 15h08
NOVI FOSIL napisal/-a:Osebno!
Poslano na Zasebni mail : info@...
Spoštovani g. Iztok Š.
Vidim, da vam je bilo dolgčas brez NF na forumu Morjeplovec. Ker sem bil v banovcih si hotel pridobiti na popularnosti z lažnimi navedbami o kraji identitete. Kako naj človek, ki je normalen dovoli blatenje s strani g. Iztok Š.a preko javnega foruma.
Ker sem obljubil javno, da ne bo več sranja z moje strani na forumu, me hočeš na vsak način oblatiti tako da objavljaš TVOJE ZASEBNE maile javno. Prosim te nehaj nastopati kot cirkusant, ker se ti ljudje smejejo. A še nisi tega dojel.
To je tvoj zasebni mail, ki nima nikakršne zveze z Morjeplovcem. Koliko časa ti je potrebno, da dojameš da to kar tebi pišem osebno je stvar med tabo in mano in nikakor celega občinstva.
IQ večji ali manjši od 50?
Poslano na Zasebni mail : info@....
LP
Peter
.
Tudi tukaj bom javno obelodanil, kar sem po ZS-ju tudi NF-ju.
Brišem vse napisano s strani NF-a, kjer imam zato pooblastila, ne glede na temo objave.
Mnenje-načela bom spremenil samo v primeru, da se NF realno predstavi, sicer ga bo nekdo drug.
Je absolutno proti mojim načelom, da se po ZS-ju pošilja raznorazna pošta, na odprtem delu foruma, pa dajem prikrito podporo NF-u.
Ne in ne, ni prav, da se dovoli, tak "sovražen" pristop samo enega člana!
.
Brišem vse napisano s strani NF-a, kjer imam zato pooblastila, ne glede na temo objave.
Mnenje-načela bom spremenil samo v primeru, da se NF realno predstavi, sicer ga bo nekdo drug.
Je absolutno proti mojim načelom, da se po ZS-ju pošilja raznorazna pošta, na odprtem delu foruma, pa dajem prikrito podporo NF-u.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:.
.
Roberth1 napisal/-a:Berem in berem, pa ne morem razumeti prejšnjega pisanja???
Mogoče še malo spremne besede?
Ni kaj dosti za dodat!
NF se mi javlja preko ZS in piše zelo spravljivo, da ne rečem opravičuje se.
Ker je za veliko večino še zmeraj skrit, skrivnosten in po drugi strani še zmeraj kritičen, krivičen, obtožuje, ve se katerega, sem se odločil, kakor je zgoraj napisano.
Ni nikakršne vzporednice z Mamo Micko, Marjanom Tomkijem in morda podobnimi.
NF še zmeraj vztraja v ilegali, še zmeraj pritiska s svojimi posti na člane, da bi se morali drugi spremeniti ne pa on.
Na tak način pri meni izgublja kredibilnost. Tak način komuniciranja pri meni ne pelje naprej.
Zato STOP z moje strani in konec do NF-ja, dokler .....!
.
pajer 1
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Pajer hvala.pajer1 napisal/-a:pajer1 napisal/-a:.
.Roberth1 napisal/-a:Berem in berem, pa ne morem razumeti prejšnjega pisanja???
Mogoče še malo spremne besede?
Ni kaj dosti za dodat!
NF se mi javlja preko ZS in piše zelo spravljivo, da ne rečem opravičuje se.
Ker je za veliko večino še zmeraj skrit, skrivnosten in po drugi strani še zmeraj kritičen, krivičen, obtožuje, ve se katerega, sem se odločil, kakor je zgoraj napisano.
Ni nikakršne vzporednice z Mamo Micko, Marjanom Tomkijem in morda podobnimi.
NF še zmeraj vztraja v ilegali, še zmeraj pritiska s svojimi posti na člane, da bi se morali drugi spremeniti ne pa on.
Na tak način pri meni izgublja kredibilnost. Tak način komuniciranja pri meni ne pelje naprej.
Zato STOP z moje strani in konec do NF-ja, dokler .....!
.
Glede na to da vidim, da sem na forumu nezaželen se umikam s foruma.
Lep je bilo komunicirati z pravimi člani ki niso provokatorji.
Vsem članom želim veliko ribolovnih užitkov in lepe dogodivščine na morju.
PS.
Pajer TI NIMAŠ PRAVICE zahtevati od članov foruma, da razkrijejo osebne podatke.
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
MareC napisal/-a:Matejc napisal/-a:amen....
končno je sam uvidel , da je bumbar
Malo si se zmotil . Moral bi napisati Končno sem uvudel da sem velik bumbar.
Nazadnje spremenil NOVI FOSIL, dne Po Feb 29, 2016 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta