Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
Roman 1 napisal/-a:Mater, to je pa bla predstavitev! Pozdravljen med nami! Za srečanje, sem pa že v temi, ki je temu namenjena sprasševal, če gre kak dolenjc na srečanje, da se skupaj peljemo. Če boš šel, me pokliči na: nič štiri ena 830 981
Hvala ti, Roman1, za ponudbo okrog prevoza. Žal na to rečanje ne bom mogel priti, ker imam druge obveznosti. Natančneje iz Dolenjske (Zidarske), sem iz Ribnice, MM ne poznam. Če grem ¨malo dlje¨ od doma, tam ponavadi pijem kot krava, krava namreč ve, kdaj ima dost. Ko pa grem v ¨Bar čez cesto¨, pa se ob odhodu skoraj vedno počutim kot alpinist na najzahtevnejši preizkušnji. Samo še to moram ugotoviti, zakaj je vse za 90 stopinj ¨zamaknjeno¨
Mig grede vsi sveznalci slovenske geografije. Imam tam zelo blizu žlahto, pa če boš komu rekel da je iz Posavja, bo hitro zapela motorna žaga... Tudi v oštariji, če ne drugega gre šank na pol... Tam so vedno imeli registracijo na avtu CELJE!!! Levi breg Save je bil tudi vedno Štajerska, so pa popizdili, ko so jim pred nekaj leti vsilili registracijo Krško...! No, pa so se navadili...
Posavje je pa neka nova pridobitev zadnjih let, ko hočejo Štajerce in Dolenjce (uni čez jim rečejo kar Kranjci, pač po stari pokrajini Kranjski...) okrog Save stlačit v nekaj novega po imenu Posavje... Posavje je lahko tudi okrog Jesenic, pa Kranja, Ljubljane itd, itd...!
Posavje je pa neka nova pridobitev zadnjih let, ko hočejo Štajerce in Dolenjce (uni čez jim rečejo kar Kranjci, pač po stari pokrajini Kranjski...) okrog Save stlačit v nekaj novega po imenu Posavje... Posavje je lahko tudi okrog Jesenic, pa Kranja, Ljubljane itd, itd...!
- frikmusic
- Admiral
- Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
- Kontakt:
admin napisal/-a:Mig grede vsi sveznalci slovenske geografije. Imam tam zelo blizu žlahto, pa če boš komu rekel da je iz Posavja, bo hitro zapela motorna žaga... Tudi v oštariji, če ne drugega gre šank na pol... Tam so vedno imeli registracijo na avtu CELJE!!! Levi breg Save je bil tudi vedno Štajerska, so pa popizdili, ko so jim pred nekaj leti vsilili registracijo Krško...! No, pa so se navadili...![]()
Tole kar je admin napisal drzi, vem ker je tudi v meni delcek stajerca
Frik
Frajtonerca je prava stvar...
admin napisal/-a:Mig grede vsi sveznalci slovenske geografije. Imam tam zelo blizu žlahto, pa če boš komu rekel da je iz Posavja, bo hitro zapela motorna žaga... Tudi v oštariji, če ne drugega gre šank na pol... Tam so vedno imeli registracijo na avtu CELJE!!! Levi breg Save je bil tudi vedno Štajerska, so pa popizdili, ko so jim pred nekaj leti vsilili registracijo Krško...! No, pa so se navadili...![]()
Ja, ja, motorka je v teh krajih skoraj obvezna oprema v avtu
Navzven se veselo postavljamo s Posavjem in lepo držimo skupaj, doma se pa še vedno dobro ve, kdo je Štajerc in kdo Kranj'c.
Trenutno je največji greh, če nam kdo reče, da smo Dolenjci...
Lp
.
Zelo podobne dogodivščine sem sam preživljal. Če bi mi čas preživet pri vodi šteli v penzijo, bi že ohoho let lepo prejemal rento.
Samo domov ne, od vode namreč. Tudi če bodo batine.
Od opreme pa največ trnek, dva svinčka iz odtočnih cevi, pa dvajset trideset metrov laksa. Za vabo pa deževniki.
Kmalu za tem pa večji apetiti.
Kakšno blestivko pa voblerček sem hodil opazovat v Slovenija šport, z veliko željo, da bom čimprej zbral cekine za nakup. Prvega sulca sem ujel dobrih štirideset let nazaj. Ujel že, dobil pa ne. Slab laks, še slabši vozel in mi je izpod nog odplaval s tako dragocenim voblerjem.
Ma ne bom pisal romana, ampak boš moral še ti kaj napisat, ker imaš smisel!
LP
.
Zelo podobne dogodivščine sem sam preživljal. Če bi mi čas preživet pri vodi šteli v penzijo, bi že ohoho let lepo prejemal rento.
Samo domov ne, od vode namreč. Tudi če bodo batine.
Od opreme pa največ trnek, dva svinčka iz odtočnih cevi, pa dvajset trideset metrov laksa. Za vabo pa deževniki.
Kmalu za tem pa večji apetiti.
Kakšno blestivko pa voblerček sem hodil opazovat v Slovenija šport, z veliko željo, da bom čimprej zbral cekine za nakup. Prvega sulca sem ujel dobrih štirideset let nazaj. Ujel že, dobil pa ne. Slab laks, še slabši vozel in mi je izpod nog odplaval s tako dragocenim voblerjem.
Ma ne bom pisal romana, ampak boš moral še ti kaj napisat, ker imaš smisel!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kok-pit super predstavitev. Sem jo mogu dvakrat prebrat.... Takole pa pri nas žagamo šanke
http://www.youtube.com/watch?v=5xoivvK3W7E
Veter v laseh, travarca v zobeh 
mamaMicka napisal/-a:kok-pit? napisal/-a: Natančneje iz Dolenjske (Zidarske), sem iz Ribnice, MM ne poznam.
Si se me pa hitro odrekel...
Zakaj tako razmišljaš?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov