Novi člani se predstavijo...

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

rjavolasa skipperka
Viceadmiral
Kraj: LJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a rjavolasa skipperka » So Mar 09, 2013 06:49

Fantje, srečanje je v POSAVJU ne pa na Štajerksem :)
kok-pit?
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a kok-pit? » So Mar 09, 2013 07:36

Roman 1 napisal/-a:Mater, to je pa bla predstavitev! Pozdravljen med nami! Za srečanje, sem pa že v temi, ki je temu namenjena sprasševal, če gre kak dolenjc na srečanje, da se skupaj peljemo. Če boš šel, me pokliči na: nič štiri ena 830 981

Hvala ti, Roman1, za ponudbo okrog prevoza. Žal na to rečanje ne bom mogel priti, ker imam druge obveznosti. Natančneje iz Dolenjske (Zidarske), sem iz Ribnice, MM ne poznam. Če grem ¨malo dlje¨ od doma, tam ponavadi pijem kot krava, krava namreč ve, kdaj ima dost. Ko pa grem v ¨Bar čez cesto¨, pa se ob odhodu skoraj vedno počutim kot alpinist na najzahtevnejši preizkušnji. Samo še to moram ugotoviti, zakaj je vse za 90 stopinj ¨zamaknjeno¨ :D
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » So Mar 09, 2013 08:16

HAHA kok-pit dobr pišeš pozdralvjen med morjrplovciSlika
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » So Mar 09, 2013 09:08

Mig grede vsi sveznalci slovenske geografije. Imam tam zelo blizu žlahto, pa če boš komu rekel da je iz Posavja, bo hitro zapela motorna žaga... Tudi v oštariji, če ne drugega gre šank na pol... Tam so vedno imeli registracijo na avtu CELJE!!! Levi breg Save je bil tudi vedno Štajerska, so pa popizdili, ko so jim pred nekaj leti vsilili registracijo Krško...! No, pa so se navadili... :wink:
Posavje je pa neka nova pridobitev zadnjih let, ko hočejo Štajerce in Dolenjce (uni čez jim rečejo kar Kranjci, pač po stari pokrajini Kranjski...) okrog Save stlačit v nekaj novega po imenu Posavje... Posavje je lahko tudi okrog Jesenic, pa Kranja, Ljubljane itd, itd...! :evil:
Uporabniški avatar
frikmusic
Admiral
Kraj: Ljubljana-Volme Kamenjak
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a frikmusic » So Mar 09, 2013 09:44

admin napisal/-a:Mig grede vsi sveznalci slovenske geografije. Imam tam zelo blizu žlahto, pa če boš komu rekel da je iz Posavja, bo hitro zapela motorna žaga... Tudi v oštariji, če ne drugega gre šank na pol... Tam so vedno imeli registracijo na avtu CELJE!!! Levi breg Save je bil tudi vedno Štajerska, so pa popizdili, ko so jim pred nekaj leti vsilili registracijo Krško...! No, pa so se navadili... :wink:
Posavje je pa neka nova pridobitev zadnjih let, ko hočejo Štajerce in Dolenjce (uni čez jim rečejo kar Kranjci, pač po stari pokrajini Kranjski...) okrog Save stlačit v nekaj novega po imenu Posavje... Posavje je lahko tudi okrog Jesenic, pa Kranja, Ljubljane itd, itd...! :evil:

Tole kar je admin napisal drzi, vem ker je tudi v meni delcek stajerca :D

Frik
Frajtonerca je prava stvar...
sly
Kapitan
Kraj: Krško

OdgovorNapisal/-a sly » So Mar 09, 2013 14:47

admin napisal/-a:Mig grede vsi sveznalci slovenske geografije. Imam tam zelo blizu žlahto, pa če boš komu rekel da je iz Posavja, bo hitro zapela motorna žaga... Tudi v oštariji, če ne drugega gre šank na pol... Tam so vedno imeli registracijo na avtu CELJE!!! Levi breg Save je bil tudi vedno Štajerska, so pa popizdili, ko so jim pred nekaj leti vsilili registracijo Krško...! No, pa so se navadili... :wink:

Ja, ja, motorka je v teh krajih skoraj obvezna oprema v avtu :lol:

Navzven se veselo postavljamo s Posavjem in lepo držimo skupaj, doma se pa še vedno dobro ve, kdo je Štajerc in kdo Kranj'c.

Trenutno je največji greh, če nam kdo reče, da smo Dolenjci... :wink:

Lp
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » So Mar 09, 2013 15:11

sly napisal/-a:

Lp

:shock: Rad bi spoznal tistega ki bi hotel imeti vas na dolenjskem :shock: :lol:
Ure dnevi leta tečejo....
sly
Kapitan

OdgovorNapisal/-a sly » So Mar 09, 2013 16:20

bolid napisal/-a:
sly napisal/-a:

Lp

:shock: Rad bi spoznal tistega ki bi hotel imeti vas na dolenjskem :shock: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » So Mar 09, 2013 16:31

.

Zelo podobne dogodivščine sem sam preživljal. Če bi mi čas preživet pri vodi šteli v penzijo, bi že ohoho let lepo prejemal rento.

Samo domov ne, od vode namreč. Tudi če bodo batine.
Od opreme pa največ trnek, dva svinčka iz odtočnih cevi, pa dvajset trideset metrov laksa. Za vabo pa deževniki.
Kmalu za tem pa večji apetiti.
Kakšno blestivko pa voblerček sem hodil opazovat v Slovenija šport, z veliko željo, da bom čimprej zbral cekine za nakup. Prvega sulca sem ujel dobrih štirideset let nazaj. Ujel že, dobil pa ne. Slab laks, še slabši vozel in mi je izpod nog odplaval s tako dragocenim voblerjem.

Ma ne bom pisal romana, ampak boš moral še ti kaj napisat, ker imaš smisel!

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » So Mar 09, 2013 19:19

Kok-pit super predstavitev. Sem jo mogu dvakrat prebrat.... Takole pa pri nas žagamo šanke :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=5xoivvK3W7E
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » So Mar 09, 2013 20:05

evovii napisal/-a:Takole pa pri nas žagamo šanke :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=5xoivvK3W7E

:lol: ampak, motorka pa upali v prvo :lol:
Ure dnevi leta tečejo....
sly
Kapitan

OdgovorNapisal/-a sly » So Mar 09, 2013 20:19

Tkole pa pr' nas laksarce popravljamo:

http://youtu.be/Hn4qyESdAXM
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » So Mar 09, 2013 23:08

kok-pit? napisal/-a: Natančneje iz Dolenjske (Zidarske), sem iz Ribnice, MM ne poznam.

Si se me pa hitro odrekel...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
acrobat
Admiral

OdgovorNapisal/-a acrobat » Ne Mar 10, 2013 08:55

sly napisal/-a:Tkole pa pr' nas laksarce popravljamo:

http://youtu.be/Hn4qyESdAXM

Štil bi lahko na konc za navadno koso porabil.
Dobr te je zjezala.!
kok-pit?
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a kok-pit? » Ne Mar 10, 2013 09:59

mamaMicka napisal/-a:
kok-pit? napisal/-a: Natančneje iz Dolenjske (Zidarske), sem iz Ribnice, MM ne poznam.

Si se me pa hitro odrekel...

Zakaj tako razmišljaš? :shock: V mislih sem imel tebe, ki naj bi bil edini tu gor iz naših koncev. Mogoče celo hodiva skupaj na pivo, pa ne vem tega. Oprosti, ker sem malo čudno napisal, brez obrazložitve. Bom pazil v bodoče. Oprosti še enkrat. LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov