Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
666
hvala pobje . ja 79 je kar je , kar je dalu je dalu ......sam vzdržvat kondicijo.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
nov član
Zdravo
Že dlje časa berem članke na frumu in sem se odločil da se tudi sam registriram.
Sem Matej iz Lj okolice in sem se praktično rodil na jadrnici tako da sem zastrupljen z morjem že celo življenje.
Prej smo ogromno prejadrali sedaj pa ko je družina (mali otrok) sem se odločil da probam nekaj novega in smo šli v motorne vode, to je bil tudi razlog da se registriram (problemi glede motornih čolnov z notranjimi bencinskimi motorji ter vzdrževanje)
Lep pozdrav vsem
Že dlje časa berem članke na frumu in sem se odločil da se tudi sam registriram.
Sem Matej iz Lj okolice in sem se praktično rodil na jadrnici tako da sem zastrupljen z morjem že celo življenje.
Prej smo ogromno prejadrali sedaj pa ko je družina (mali otrok) sem se odločil da probam nekaj novega in smo šli v motorne vode, to je bil tudi razlog da se registriram (problemi glede motornih čolnov z notranjimi bencinskimi motorji ter vzdrževanje)
Lep pozdrav vsem
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Pozdravljeni morjeplovci, da se še tukaj predstavim, danes sem kupil G 370 Kvarnerplastiko, ker nima motorja in sem malo gledal pa me zanima vaše mnenje za tole yamaho če kdo kaj več ve o tem motorju??
http://www.bolha.com/navtika/motorji-za ... 1431591583
http://www.bolha.com/navtika/motorji-za ... 1431591583
-
Daki
-
Daki
ede
JanezM napisal/-a:A pol je precenjen motor??
Janez vem za eno 25-ko YAMAHO vendar je brez dokumentov.......... Tako da dobiš skoraj nov motor za cca 550 evrotov......
Motor je zelo zelo malo delal .....
Pri meni se je zadeva zakomplicirala, ker so mi na PU v Kopru dejali, da potrebujem za vpis čolnanaslednje: odločbo o izbrisu čolna iz registra in kupoprodajno pogodbo in vpisni list, ker nimam odločbe mi je gospod na kapetaniji rekel, da je dovolj če ta zadnji lastnik na list napiše, da je odločbo prejel vendar jo je izgubil. Zadnji lastnik pa je imel ta čoln v posesti pred 10-timi leti in danes pač pravi da je sigurno čoln izbrisan in on ne rabi nič podpisovat, tako mi je vsaj danes zatrjeval možakar ki mi čoln prodaja, sicer sva dogovorjena da če ne dobim vseh papirjev mu lahko pripeljem čoln nazaj. Nerodno pri vsej zadevi pa je da prikolica nima luči in še registracija je potekla, ampak sem jo včeraj ob 15.uri pripeljal po avtocesti iz Šmarij pri Jelšah do Ljubljane, zdej med tednom pa se nebi šel teh igric. Mogoče vas preveč mori s temle pisanjem, ampak sem mogu dat tole ven, pa hvala za nasvete 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost