Novi člani se predstavijo...

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

zoraigre
Desetnik

vpisana danes, lepo pozdravljeni!

OdgovorNapisal/-a zoraigre » Po Avg 17, 2015 16:27

Pozdravljeni, morjeplovci,
vpisala sem se na forum, ker sem želela oddati oglas, ki bo verjetno komu v veselje.
Z veliko težavo sva se odločila, da prodava LASTNIŠKI privez z apartmajem in jadrnico. Včasih je potrebno biti objektiven in pretehtati svoje sposobnosti...
Vesela sem, ko vidim, s kakšnim navdušenjem opisujete svoja doživetja in koliko ljubezni do morja in vsega, kar je povezano z njim, odseva iz vaših zapisov.
Srečno in dober veter želim vsem!
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » To Avg 18, 2015 15:06

Lepo,da se prijaviš in si postala končno še ena članica naše družbe.Ampak upam-o,da stem nisi vrgla puške v koruzo in,da boš kmalu spet na vodi s kakšno novo pridobitvijo :lol:
mašinfirer
Uporabniški avatar
Eol13
Poročnik bojne ladje
Kraj: Ptuj

Re: vpisana danes, lepo pozdravljeni!

OdgovorNapisal/-a Eol13 » To Avg 18, 2015 20:03

zoraigre napisal/-a:Pozdravljeni, morjeplovci,
vpisala sem se na forum, ker sem želela oddati oglas, ki bo verjetno komu v veselje.
Z veliko težavo sva se odločila, da prodava LASTNIŠKI privez z apartmajem in jadrnico. Včasih je potrebno biti objektiven in pretehtati svoje sposobnosti...
Vesela sem, ko vidim, s kakšnim navdušenjem opisujete svoja doživetja in koliko ljubezni do morja in vsega, kar je povezano z njim, odseva iz vaših zapisov.
Srečno in dober veter želim vsem!

Predvsem zdravja vama želim.....Lp.AIv
Uporabniški avatar
Dado
Kapitan fregate
Kraj: ~ Prlekija ~

OdgovorNapisal/-a Dado » To Avg 18, 2015 21:54

Ne obupat, porihtat zdravje pa na novo ;-)
~ Eli ~
aleks09
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a aleks09 » Sr Avg 19, 2015 08:15

Dobrodošla.. in naj ti bo ob prebiranju tega foruma še naprej lepo. Seveda lahko dodaš tudi kakšno svoje doživetje oz. izkušnjo, pa naj bo ta pozitivna ali negativna. Tu smo, da spoznavamo tudi druge "uživače" teh lepot in tudi težav morja in ostalih voda in da si tako lahko tudi medsebojno in nesebično pomagamo. Verjela ali ne.. toda med nami to resnično še obstaja. No tiste "male packone", ki na forumu kdaj kaj "zbodejo" druge fomuraše pa je najbolje lepo ignorirati. Pa mirno morje in srečno plovbo v življenju še naprej ...
Uporabniški avatar
Dado
Kapitan fregate
Kraj: ~ Prlekija ~

OdgovorNapisal/-a Dado » Sr Avg 19, 2015 15:00

Se strinjam z aleks09,,
vsaka napisana iskušnja neglede kaka je je zelo dobrodošla

Lp
~ Eli ~
stormi
Desetnik

Pozdrav vsem članom

OdgovorNapisal/-a stormi » To Avg 25, 2015 11:15

Lep pozdrav vsem članom. Sem ravnokar postal član morjeplovca. Že od nekdaj me veseli in zanima plovba z manjšimi in večjimi plovili. Končno pa je prišel tudi čas, ko sem se odločil, da si želim plovilo tudi kupiti. Letos sem na morju prvič rental plovilo ( sicer pasaro z Yamaho 9,9 ) ampak smo si naredili en lep dnevni izlet okoli Malega Lošinja. Malo sem bral po foromu in nisem nikjer zasledil teme, kako je z uvozom plovila iz tujine ( Hrvaška, Italija...). Namreč, ko gledam oglase pri nas in na tujih spletnih oglasnikih, je v tujini dosti večja ponudba. Zanima me, ali ima kdo izkušnje s tem?.

Lp, Ervin
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » To Avg 25, 2015 11:37

Hrvaška in Italija nista več "tujini", nakartaš denar, narediš prepis in voziš :wink:
https://medisken.si
stormi
Desetnik

OdgovorNapisal/-a stormi » Če Avg 27, 2015 16:33

Hvala za odgovor. Če dobro razumem, imam lahko čoln registriran kjerkoli v evropski uniji?
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Avg 27, 2015 16:37

Kupiš ga lahko kjerkoli v EU, enako kot bi ga kupil v Sloveniji.
andlapo
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a andlapo » Če Mar 24, 2016 20:47

Tudi jaz sem nov član na tem forumu. Ker sem spregledal tole stran o predstavitvi, se bom predstavil sedaj.
Počasi se zastrupljam s forumom, ki ga z veseljem berem. Ker kupujem en manjši čoln, sem že dobil kar nekaj nasvetov vaših članov, katerim se lepo zahvaljujem. Upam, da čimprej nabavim plovilo, in da se z družino podamo na novo avanturo.

LEP POZDRAV VSEM ČLANOM !
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Če Mar 24, 2016 20:54

Dobrodošel med nami andlapo.
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Mar 24, 2016 22:01

Andlapo, pozdravljen in dobrodošel...
Veliko morskih in forumaških užitkov ti želim :wink:
Green to green or red to red, safely go ahead!
Raniro
Praporščak

OdgovorNapisal/-a Raniro » Pe Mar 25, 2016 08:33

Pozdravljeni.
Moram priznat da sem do sedaj bolj prebiral forum (in na njem dobil tudi veliko koristnih informacij).
Ker pa končno lahko tudi sam prispevam kakšno (počasi se učimo in mogoče ampak vsako znanje prav pride :) )
Sam jadram dvakrat letno, trenutno pa razmišljam še o nabavi kakšnega gumenjaka. Od kar smo se začeli potepati po morju pa trpim ko moram sedet na plaži in gledat proti odprtemu morju :evil: Ampak počasi se je bom le rešil tudi za krajše dopuste :)

Lp
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Pe Mar 25, 2016 09:09

Dobrodošel Raniro. Ti si kar nabavi gumenjak, da se z njim zapelješ malo naokoli. To je čisto drug dopust.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost