Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
vpisana danes, lepo pozdravljeni!
Pozdravljeni, morjeplovci,
vpisala sem se na forum, ker sem želela oddati oglas, ki bo verjetno komu v veselje.
Z veliko težavo sva se odločila, da prodava LASTNIŠKI privez z apartmajem in jadrnico. Včasih je potrebno biti objektiven in pretehtati svoje sposobnosti...
Vesela sem, ko vidim, s kakšnim navdušenjem opisujete svoja doživetja in koliko ljubezni do morja in vsega, kar je povezano z njim, odseva iz vaših zapisov.
Srečno in dober veter želim vsem!
vpisala sem se na forum, ker sem želela oddati oglas, ki bo verjetno komu v veselje.
Z veliko težavo sva se odločila, da prodava LASTNIŠKI privez z apartmajem in jadrnico. Včasih je potrebno biti objektiven in pretehtati svoje sposobnosti...
Vesela sem, ko vidim, s kakšnim navdušenjem opisujete svoja doživetja in koliko ljubezni do morja in vsega, kar je povezano z njim, odseva iz vaših zapisov.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Re: vpisana danes, lepo pozdravljeni!
zoraigre napisal/-a:Pozdravljeni, morjeplovci,
Predvsem zdravja vama želim.....Lp.AIv
Dobrodošla.. in naj ti bo ob prebiranju tega foruma še naprej lepo. Seveda lahko dodaš tudi kakšno svoje doživetje oz. izkušnjo, pa naj bo ta pozitivna ali negativna. Tu smo, da spoznavamo tudi druge "uživače" teh lepot in tudi težav morja in ostalih voda in da si tako lahko tudi medsebojno in nesebično pomagamo. Verjela ali ne.. toda med nami to resnično še obstaja. No tiste "male packone", ki na forumu kdaj kaj "zbodejo" druge fomuraše pa je najbolje lepo ignorirati. Pa mirno morje in srečno plovbo v življenju še naprej ...
Pozdrav vsem članom
Lep pozdrav vsem članom. Sem ravnokar postal član morjeplovca. Že od nekdaj me veseli in zanima plovba z manjšimi in večjimi plovili. Končno pa je prišel tudi čas, ko sem se odločil, da si želim plovilo tudi kupiti. Letos sem na morju prvič rental plovilo ( sicer pasaro z Yamaho 9,9 ) ampak smo si naredili en lep dnevni izlet okoli Malega Lošinja. Malo sem bral po foromu in nisem nikjer zasledil teme, kako je z uvozom plovila iz tujine ( Hrvaška, Italija...). Namreč, ko gledam oglase pri nas in na tujih spletnih oglasnikih, je v tujini dosti večja ponudba. Zanima me, ali ima kdo izkušnje s tem?.
Lp, Ervin
Lp, Ervin
Tudi jaz sem nov član na tem forumu. Ker sem spregledal tole stran o predstavitvi, se bom predstavil sedaj.
Počasi se zastrupljam s forumom, ki ga z veseljem berem. Ker kupujem en manjši čoln, sem že dobil kar nekaj nasvetov vaših članov, katerim se lepo zahvaljujem. Upam, da čimprej nabavim plovilo, in da se z družino podamo na novo avanturo.
LEP POZDRAV VSEM ČLANOM !
Počasi se zastrupljam s forumom, ki ga z veseljem berem. Ker kupujem en manjši čoln, sem že dobil kar nekaj nasvetov vaših članov, katerim se lepo zahvaljujem. Upam, da čimprej nabavim plovilo, in da se z družino podamo na novo avanturo.
LEP POZDRAV VSEM ČLANOM !
Pozdravljeni.
Moram priznat da sem do sedaj bolj prebiral forum (in na njem dobil tudi veliko koristnih informacij).
Ker pa končno lahko tudi sam prispevam kakšno (počasi se učimo in mogoče ampak vsako znanje prav pride
)
Sam jadram dvakrat letno, trenutno pa razmišljam še o nabavi kakšnega gumenjaka. Od kar smo se začeli potepati po morju pa trpim ko moram sedet na plaži in gledat proti odprtemu morju
Ampak počasi se je bom le rešil tudi za krajše dopuste
Lp
Moram priznat da sem do sedaj bolj prebiral forum (in na njem dobil tudi veliko koristnih informacij).
Ker pa končno lahko tudi sam prispevam kakšno (počasi se učimo in mogoče ampak vsako znanje prav pride
Sam jadram dvakrat letno, trenutno pa razmišljam še o nabavi kakšnega gumenjaka. Od kar smo se začeli potepati po morju pa trpim ko moram sedet na plaži in gledat proti odprtemu morju
Lp
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost