Novi člani se predstavijo...

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » Sr Apr 20, 2016 22:02

kaj je to ratu en zafukan forum,pa vseen dobrodošu
mali
Poddesetnik

OdgovorNapisal/-a mali » Sr Apr 20, 2016 22:12

Hvala vsem za dobrodošlico.

polanc, čoln sem pa sedaj kupil iz vaših/naših koncev :lol:
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Sr Apr 20, 2016 23:04

Daki napisal/-a:Joj, kako lepo, da ti dobrodošljico zaželi nestrpen modelator.

Ko boš postal kredibilen član, boš imel kaj več kot samo to da nabijaš.

Nestrpen???? Pa ti sploh veš kaj to pomeni???

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Sr Apr 20, 2016 23:25

pajer1 napisal/-a:. ( ma neke seronje stalno en drek mešajo na morjeplovcu), toda ko smo pa na varnem, (lepo doma skrit , nick name je bogsigavedikaj) ni bolj pametnih kot oni. Vedo več kot Ata Gugl, in Wikipedija hodi njih tri, več mešalcev dreka tule gor res ni, spraševat, ko se ji ustavi njena pamet. Saj ne rečem da me motijo, ampak me motijo u PM.

Očitno ne vem. Sem mislil, da so tele tvoje izjave malo nestrpne, pa sem se očitno zmotil. Se opravičujem, pa brez zamere.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Če Apr 21, 2016 07:48

Brez zameere, ampak zdaj mešate drek "staroselci" tega foruma. Pajer1, Polanc... vajina komentarja sta bila popolnoma nepotrebna.
Še enkrat brez zamere, ampak nimata niti večinske podpore v izražanju nestrpnosti...

Dajte se vsi malo umirit pa bo vse super in fajn...

:) gremo na sonce :)
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Če Apr 21, 2016 10:43

Točno tako. To odkrito izražanje nestrpnosti je velik problem, na kar tudi sam vedno opozarjam. Sem pa tudi dobil informacijo o tem, da je na zadnjem srečanju na Trojanah par članov nestrpno in predvsem neutemeljeno govorilo o nekaterih članih, ki jih ni bilo na srečanju. Zato je tudi prišlo do nekaterih nepotrebnih komentarjev v temi zamenjam.

Še enkrat naprošam vse udeležence, da če že morajo kaj imeti proti nekaterim, naj to zadržijo zase in naj tega ne promovirajo naprej. Ker sem velik optimist, verjamem, da se bodo zadeve sčasoma uredile. Vem pa, da se to ne bo zgodilo čez noč. Jaz sem svoje povedal in zaključujem debato.

Še enkrat brez zamere vsem. Radi se imejte, pa bo življenje veliko lepše.
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Če Apr 21, 2016 11:15

dobro Daki,

lepo napisano, pohvalno da v teh casih optimisticno razmisljas. Ampak ce se nekomu 1001x rece, da ni vec zazeljen, ker serje v tri dni, so potem ostali nestrpni?

Potemtakem lahko pridem k tebi, in ti natepavam zeno, ceprav me na lep in grd nacin vleces dol z nje, sosed pa, ker je pozitivnih pogledov, te bo pa ozmerjal z nestrpnezam ter ti svetoval, da mi bo ze enkrat prislo in bom dal mir.

Ne gre lih tako. "Doloceni" pametujejo brez realne podlage, z izgovorom, da je vsak prispevek konstruktiven, tudi ce je samo lapanje in zavajanje. To je nevarno polznanje, s katerim drugim skodujejo, ker verjamejo v to, da en tak butel pac ve, ker drugace (kot vsak normalen clovek) ne bi pisal, kako in kaj.

Osebno me jadrilice veliko bolj vlecejo kot motornjaki, pa preberem vsako temo ki se odpre v tistem podforumu, ter bi najraje pisal kaj je to, pa ono, pa probaj tako in tako - pa pac ne, ker ni moj fah, in ne serem po vseh temah. A drugi vedo o poliestra, barv, motorjev, luninih men, stevila skoljk v piranskem zalivu, visini trave na gorenjskem VSE. Dej,....ne me jebat.

Zanimivo da o strpnosti vedno govorijo tisti, ki druge zmerjajo z nestrpnezi. V premislek.
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Če Apr 21, 2016 11:33

:evil:
Nazadnje spremenil NOVI FOSIL, dne Če Dec 21, 2017 01:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Apr 21, 2016 11:53

Zaupni telefon Samarijan je telefon, ki se odzove na telefonsko številko 116 123, za katerim vse dni v letu noč in dan sedi človek, ki se je prostovoljno odločil s poslušanjem in pogovorom pomagati sočloveku, tistemu, ki se je znašel v duševni stiski in si tega pogovora želi.
Zakaj lahko pogovor po telefonu pomaga človeku, ki je v duševni stiski?

Zato, ker ko te nekdo zares sliši, ne da bi te sodil, ne da bi zate hotel prevzeti odgovornost, ne da bi te hotel po svoje oblikovati, to presneto dobro dene.

Ko me je nekdo poslušal in slišal, lahko na novo začutim življenje in grem naprej. Neverjetno, kako stvari, ki so se prej zdele nerešljive, postanejo rešljive, če te nekdo posluša. Kako zmeda, za katero se je zdelo, da se je ne da spraviti v nikakršen smiselni red, postane kar nenadoma jasna, če te nekdo posluša.
https://medisken.si
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Če Apr 21, 2016 11:57

NOVI FOSIL napisal/-a:Spet sekaš mim. :evil:

Kdo si ti da boš govoru kdo je zaželjen in kdo ni :?:

Prosim razloži tvojo funkcijo na forumu razen te, da žališ druge.

a si se najdu v opisu.
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Če Apr 21, 2016 12:19

:lol:
Kr3mim

Lepo da si nam opisal situacijo katero imaš doma s svojim sosedom.

Sedaj razumem zakaj si jezen na celi svet.
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Če Apr 21, 2016 12:22

Daki napisal/-a:Točno tako. To odkrito izražanje nestrpnosti je velik problem, na kar tudi sam vedno opozarjam. Sem pa tudi dobil informacijo o tem, da je na zadnjem srečanju na Trojanah par članov nestrpno in predvsem neutemeljeno govorilo o nekaterih članih, ki jih ni bilo na srečanju. Zato je tudi prišlo do nekaterih nepotrebnih komentarjev v temi zamenjam.

Še enkrat naprošam vse udeležence, da če že morajo kaj imeti proti nekaterim, naj to zadržijo zase in naj tega ne promovirajo naprej. Ker sem velik optimist, verjamem, da se bodo zadeve sčasoma uredile. Vem pa, da se to ne bo zgodilo čez noč. Jaz sem svoje povedal in zaključujem debato.

Še enkrat brez zamere vsem. Radi se imejte, pa bo življenje veliko lepše.

Daki, nihče nima nič proti tebi osebno, ampak proti tvojim zapisom, ki jih je zelo veliko in so večinoma "prazni", dolgočasni, brezvezni - bi bilo bolje, da jih ne bi bilo. A je tako težko to razumeti in pač pisati manj (če že v istem stilu) ali pa se za zapise intelektualno malo bolj potruditi.
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Če Apr 21, 2016 12:48

No, lepo si to napisal in te bom poskusil upoštevati (manj objav z večjo težo). Se očitno da to tudi lepo povedati. Problematične so moje številne objave. Čeprav moraš pa priznati, da kar nekaj forumašev piše še precej bolj prazne poste, kot so razne zajebancije in smeškoti.

Na nekaterih forumih imajo to s posti rešeno tako, da npr. pod 1000 objav si new member, nad 1000 si old member in to je to. Bi bilo veliko manj problemov. Tukaj je pa le neka tekmovalnost.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Apr 21, 2016 13:10

Daki napisal/-a:No, lepo si to napisal in te bom poskusil upoštevati. Se očitno da to tudi lepo povedati. Problematične so moje številne objave. Čeprav moraš pa priznati, da kar nekaj forumašev piše še precej bolj prazne poste, kot so razne zajebancije in smeškoti.

Na nekaterih forumih imajo to s posti rešeno tako, da npr. pod 1000 objav si new member, nad 1000 si old member in to je to. Bi bilo veliko manj problemov. Tukaj je pa le neka tekmovalnost.

kakšna tekmovalnost neki, mogoče pri tebi ja od sredine lanskega leta do sedaj si nabil 1500 objav??(poglej malo nazaj koliko je bilo res zanimivih, poučnih...)
tvoj kolega NF pa v treh mesecih 650 objav

kaj si nam hotel o tekmovalnosti kaj napisat

dejstvo je, da sta vseveda, kot je že omenil kolega zgoraj

Osebno me jadrilice veliko bolj vlecejo kot motornjaki, pa preberem vsako temo ki se odpre v tistem podforumu, ter bi najraje pisal kaj je to, pa ono, pa probaj tako in tako - pa pac ne, ker ni moj fah, in ne serem po vseh temah. A drugi vedo o poliestra, barv, motorjev, luninih men, stevila skoljk v piranskem zalivu, visini trave na gorenjskem VSE. Dej,....ne me jebat.

in s tem je popolnoma zadel
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Če Apr 21, 2016 13:48

V redu. Ti dam čisto prav. Se bom poskusil popraviti. Vsak kdaj dela napake, pomembno pa je da jih nato poskušaš odpraviti.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov