KRITIKE IN POHVALE
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Daki
KRITIKE IN POHVALE
No, tukaj lahko mirno napišete, če vas bo kaj zmotilo pri mojih objavah. Stvar bom vzel resno in moteči dejavnik poskušal odpraviti. Število objav že zmanjšujem. Če bo pa kdaj padla kakšna pohvala, pa tudi nič hudega.
Nazadnje spremenil Daki, dne To Apr 26, 2016 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Pa to je nevrjetno! Zavedaš se da ga serješ in to tolk da si celo prvi in zankrat edini ki si odpre "knjigo pritožb in pohval". Žalostno za odraslo osebo da se ne zna sama integrirat v družbo katera mu ugaja. Takih stvari so nas učil od rojstva pa tja do polnoletnosti potem pa kdor ima kaj v glavi ponavad sam dojame kak sistem funkcionira. Tisti ki v mladosti tega ne dojamejo tud v zrelejši dobi življenja na žalost ne morejo...
-
Daki
Jaz sploh nisem zaznal motecega faktorja, pa redno prebiram forum in tudi vse teme.
Ja komentiras v veliko temah, ko zelis pomagati, ampak zrno od plevela zna vsak sam lociti. Kake vecje bedarije pa vsaj jaz nisem zaznal da si napisal.
Marcel
K jigo pohval in pritozb vsak sam odpre.
Neverjet i ste res. A ni skoda cajta. Bi selfija naredil ko tole pisem. Sem na skretu. Drugega casa pa tolo ni vredno.
Pejte AF mazat in polirat barke. Cas je ravno previ. Ni prevroce!
Ja komentiras v veliko temah, ko zelis pomagati, ampak zrno od plevela zna vsak sam lociti. Kake vecje bedarije pa vsaj jaz nisem zaznal da si napisal.
Marcel
K jigo pohval in pritozb vsak sam odpre.
Neverjet i ste res. A ni skoda cajta. Bi selfija naredil ko tole pisem. Sem na skretu. Drugega casa pa tolo ni vredno.
Pejte AF mazat in polirat barke. Cas je ravno previ. Ni prevroce!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost