odjava

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
dule
Admiral

odjava

OdgovorNapisal/-a dule » Po Dec 15, 2008 21:17

Ne vem v čem je problem, vendar se mi redno dogaja, da ko sem prijavljen na forumu in ga prebiram, sem kar naenkrat odjavljen. Tudi če hočem kaj napisati, kar pa ni pogosto se mi to dogaja, da se sam odjavi. :twisted:
Sledi ponovna prijava in pa vse od začetka.
In najhuje. Jaz pišem o problemu in ko hočem poslati sem spet odjavljen.
Pa dajmo še enkrat v upanju, da dobim pomoč.
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Po Dec 15, 2008 22:57

čisto računalniško.... preveri ali imaš nastavljeno dolžino trajanja piškotka.. ali če imaš nastavljeno brisanje tako imenovanih "začasnih datotek".. potem ti ena izmed teh zadev izbriše "vsiljivca".. v tem primeru piškotek po katerem te forum pozna...
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Dec 15, 2008 23:05

Ja, kot pravi DR.E... Pri tem nima forum sam po sebi nobene veze, problem je pri tebi.

Nasvet, če te odjavi in si že napisal prispevek:
1. Ko napiše, da si odjavljen pritisni tipko za NAZAJ, ki jo najdeš v levem kotu Internet Explorerja ali pa Firefoxa.
2. Nazaj se ti bo pokazala prejšnja stran in z njo kompleten text, ki si ga spisal...
3. Označi celoten text
4. Pritisni CTRL + C ali desna tipka in Copy (kopiraj)
5. Ponovno se prijavi
6. pojdi na temo in klikni odgovor
7. Ko se ti odpre okno za vnos, samo klikneš vanj in pritisneš CTRL + V ali pa desna tipka in Paste (prilepi)

Mislim pa da vem, kje je vzrok... Lahko je, kot pravi DR.E, ampak pomoje je v Routerju... Če imaš v njem nastavljeno kakšno varianto "Keep alive..." in nato recimo 1 ali 2 minuti, te ohranja povezanega v internet samo v tem času. Če ti v tem času neprestano nekaj klikaš si vedno prijavljen, če pa recimo 5 minut nič ne brskaš (pišeš odgovor), potem router vidi, da ne rabiš interneta in te odklopi...
Ko ti klikneš pošlji se takoj ponovno poveže, nastane pa problem!!!
Ti imaš takrat nov IP naslov in Forum (server) ne more vedeti, da si ti ista oseba (zanj si povsem nov obiskovalec), zato zahteva prijavo...

Tole kar sem opisal je klasična fora, ki te meče z internetnih strani, kjer se zahteva avtorizacija. In PHPBB forum je ena od njih...

LP
Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » To Dec 16, 2008 18:19

Hvala vama za odgovore. Mislim, da je to, kar si napisal admin, ker je točno tako kot si opisal.
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » To Dec 16, 2008 21:20

Pozdravljen Dule!
Pred časom sem imel enako težavo, enako sem pisal na forum in takrat mi je Admin dejal, da je nekaj narobe v mojem računalniku. Delal sem i Explorerju, potem sem poskusil z Mozzilo. Ker ni bilo vidnih izboljšav sem se odločil za novejšo verzijo antivirusnega programa. Spet nič!
Ostane ti še ena možnost: Format C: Po tem dejanju imam vsepovsod mir in vse mi deluje v nulo. (seveda sem na zunanji HD shranil podatke, katere sem z antivirusnim programom preveril).
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost