Sem kar nov tukaj pa bi vseeno poleg današnjih političnih tem imel en predlog, za vse nas, mogoče dober (beri mogoče cenejši). Mogoče pa je kdo med nami kateri se spozna kako to narediti.
Ali je že kdo razmišljal , da glede na popoprane cene materiala/naprav/motorjev/ipd. kateri se uporablja v navtiki, nas rubijo kot da smo Rockfellerji in naredimo združenje (kar smo že
Jezi me že takšen preprost nakup kot je en šrauf, ampak če ima oznako "marine",je cena x3 napram tistemu kateri je enak pa če se spoznaš na strojništvo kupiš istega samo da se mu drugače reče in je cenejši.!
Glede na večino komentarjev v opremi bark/jadrnic/jaht/... , je tukaj vedno beseda "so dragi kot žafran". Vem da ne pomaga samo reči, "pa ne bom kupil", ker nimamo kaj preveč maneverskega prostora, saj tudi izbira v tujini obstaja in je dostikrat cenejša, vendar če smo že skupnost bi lahko pa iz tega še več dobili, tisti kateri pa prodajajo pa bi bolj pazili na to, da se je treba do tudi manjše navtične skupine potrebno korektno obnašati. Še bolj se bi to lahko uveljavilo pri privezih(komunala) !! En sam je skoraj NIČ !
Mogoče bo ta tema imela milijon odzivov ali pa nobenega, me pa matra firbec kaj mislite. Nekaj pa mi govori, da se to da narediti, vsaj delno.
STE ZA !!??
-------------
pa dober veter