Štala za dobro jutro
Moderatorji: moderator2, moderator
Štala za dobro jutro
.
Danes zjutraj se odpeljem s kolesom v službo in pridem po Poljanskem nasipu samo do Cukrarne. Od tam naprej so me peljali s spremstvom v Klinični center na urgenco. Zdaj sem že doma z zlomljeno ključnico in oprtnico.
Po tleh sem zgrmel zaradi poledice.
Zakaj se je to zgodilo?
Zato ker nisem prilagodil vožnje razmeram na cesti.
V KC me je s svojim obiskom počastila oblast-POLICIJA. Opravil sem preizkus vsebnosti alkohola v izdihanem zraku (rez. 0,00 promil) in medtem poslušal branje enega policaja o mojih prekrških. Dobil nagrado v višini 50 EUR-OV, s polovičnim popustom, če plačam v roku 8 dni.
Menda bo bolelo kar nekaj časa, bomo videli.
LP
ps
Verjetno sem tudi odsmučal Dolomite za letos. Beli morjeplovski dan pa 100%!
.
Danes zjutraj se odpeljem s kolesom v službo in pridem po Poljanskem nasipu samo do Cukrarne. Od tam naprej so me peljali s spremstvom v Klinični center na urgenco. Zdaj sem že doma z zlomljeno ključnico in oprtnico.
Po tleh sem zgrmel zaradi poledice.
Zakaj se je to zgodilo?
Zato ker nisem prilagodil vožnje razmeram na cesti.
V KC me je s svojim obiskom počastila oblast-POLICIJA. Opravil sem preizkus vsebnosti alkohola v izdihanem zraku (rez. 0,00 promil) in medtem poslušal branje enega policaja o mojih prekrških. Dobil nagrado v višini 50 EUR-OV, s polovičnim popustom, če plačam v roku 8 dni.
Menda bo bolelo kar nekaj časa, bomo videli.
LP
ps
Verjetno sem tudi odsmučal Dolomite za letos. Beli morjeplovski dan pa 100%!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Ja pajer1 porka flek pa tak ziheraš ja ker hudiča je pa plcaje poklicaj pa menda ja ne ti.
No sej je lahko bit zdej pametn
. Pa vse en poštimaj se šimprej pa svoji reč, da te mora kar naprej razvajat pa božat pa obkladke gor dajat bo kuj bolš
ps.- pa po unem črnem Primorcu hitro kosti celjo
...
lp papa
ps.- pa po unem črnem Primorcu hitro kosti celjo
lp papa
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Pajer pa menda jih nisi klical, sicer tudi če jih nisi ti, so jih pa v bolnici in teh 50€ je verjetno všteta pot dveh policistov, ki sta se izšolala z našim denarjem,peljala z avtomobilom katerega smo kupili davkoplačevalci, obisk pri tebi v bolnišnici ( predvidevam da sta bila vsaj 30 min*2=1h), pot na kavo ki stane cca4€+sok+cigaret, ter še vožnja nazaj na postajo ter izpolnit še neki obrazec.Če boš plačal takoj (25€), predvidevam, da boš oškadoval našo državo, zato ti predlagam, da jim nakažeš kar tistih 50€, da neboš imel kasneje slabe vesti
P.S.
Želim ti čimhitrejše okrevanje z čimanj bolečin - zgoraj opisano ne jemlji zares
P.S.
Želim ti čimhitrejše okrevanje z čimanj bolečin - zgoraj opisano ne jemlji zares
Ure dnevi leta tečejo....
Pajer, želim ti čimprejšnje okrevanje,
kar pa se kazni tiče, pa lahko rečem le policijska svinjarija !
Sedaj bi moral tožit, vzdrževalce cest, policaji pa bi ti morali dati potrdilo in podporo pri tožbi, ampak, ne mi smo v Sloveniji
PS: nič kaj fina zadeva zlom ključnice, poznamo...
kar pa se kazni tiče, pa lahko rečem le policijska svinjarija !
Sedaj bi moral tožit, vzdrževalce cest, policaji pa bi ti morali dati potrdilo in podporo pri tožbi, ampak, ne mi smo v Sloveniji
PS: nič kaj fina zadeva zlom ključnice, poznamo...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta