Saj ne morem verjet, a očitno je res...
Kadarkoli se prijaviš na forum mirno lahko spregledaš naše poste, sploh mi ni jasno, kdo je večji butec, ali tisti, ki poste napiše, ali pa tisti, ki jih prebere, kljub temu,da ga tako motijo...
Lahko si vesel, da dobiš toliko informacij na enem mestu, včasih butastih, včasih uporabnih.
Ne vem pa zakaj te to moti, ker če pogledamo tvoje poste nobeden ne pripomore ravno k kvaliteti foruma
MamaMicka ti je lepo napisal, da ima pač čas in lahko serje po forumu, nikjer žaljivo, in večkrat z zanimivo temo kot ti

( morda te pa to moti ? )
Tudi MarjanTomki, z svojim pisanjem nikogar ne ogroža, pač pa vsem poenostavlja in pomaga kjer le lahko.(rečemo mu lahko samo HVALA )
Če ne ve, še celo poišče po internetu,doda veliko zanimivih linkov... ! ( kolikokrat si nam pripomogel pa ti ? )
MT je za večino uporabnikov tukaj pravi doktor,spoznal sem ga in je človek na mestu !
Kaj je TX sicer vem, vendar lahko bi se potrudil in napisal pravilno,lahko bi dodal še tisti E, če že pljuvaš po nas...
Načeloma sploh nisem imel namena odgovorit, ker je brezveze,uporabnikov nas je 3000 in nekatere motijo eni, druge pa drugi, ne moremo biti všeč vsem 3000čim
Lepo je sicer, če veš kakšno ima o tebi kdo mnenje,da ga ravno ne vabiš na pivo, ali mu delaš kakšnih uslug, čez 10 min pa si za njih že bedak...
Lepo,da si nas označil za "enciklopediste - virtualne morjeplovece z obilico časa in 27 inčnim zaslonom" - ne vem,kdo je celo srečanje drkal po IPADu...( škoda,da mi takrat nisi povedal kaj misliš, bi bilo danes vse to prihranjeno...)
Sicer pa,MitjaP mi je napisal kaj si misli...
Edino Janadino pa mi je res povedal, kot je napisal, in dobil je moj odgovor zakaj je tako...
( pač je preveč butastih vprašanj, in taka si zaslužijo butast odgovor, čudno,da nekateri ne sprašujejo z čim naj si brišejo rit )
Kdor je vprašal zanimivo stvar, oz je bilo njegovo vprašanje na mestu, ali pa je imel resen problem je vedno dobil željen odgovor...
Kdor je potreboval pomoč, jo je vedno dobil, če ne na forumu,pa sigurno na ZS...
@Janadino :2816, [2.36% vseh objav / 1.74 objav na dan]
tudi ti vidim,da rad serješ po forumu
najboljši pa je Cibro, k se samo smeje,čeprav vem,da je takih več,če pa bi mi kdo rad še kaj povedal, me lahko pokliče, tudi ZS mi dela...
Za ostale riti, ki pa si mislijo svoje govorijo pa drugo pa tole :
lp.Tex