Forum Morjeplovec

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

Forum Morjeplovec

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Mar 15, 2012 19:32

saj ne morem verjet a očitno je to naša realnost

kadar koli se prijavim na forum vidim prispevke naših enciklopedov(MT,MM,TX...), ki se spoznajo na čisto vse stvari v navtiki od motoroznanstva, napihljivcev, kemije, barvanja in vzdrževanja pa še bi lahko našteval...
ti mojstri so večji zaklad od wikipedije, britanice in googla skupaj,

res sem ponosen da spremljam tak forum

živeli 8) 8)
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » Če Mar 15, 2012 20:12

Bravo Mare !!!!!!

Se podpišem.
Jaz sploh ne upam nič več napisat, ker itak enciklopedisti vedo več kot jaz in ostali :D :D :D
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Če Mar 15, 2012 21:03

brez veze pisat je dosti za brat :wink:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Če Mar 15, 2012 21:54

Glede na to, da ste se oglasili trije, ki vam navtika predstavlja vsaj en del vsakdanjega kruha bi človek kaj hitro pomislil, da je problem ravno v tem.
Preveč DIY informacij za vaš posel ni dobro...

Pa brez zamere...
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Če Mar 15, 2012 23:15

Slika
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Mar 16, 2012 07:20

Eni imajo pač dvakrat srečo v življenju, da imajo čas in da res vse vejo.
Popolnoma nepregledno je že vse skupaj, v vsaki temi je vsaj polovica brezveznih prispevkov, niti za brati več ni. :!:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » Pe Mar 16, 2012 07:36

janadino napisal/-a:Eni imajo pač dvakrat srečo v življenju, da imajo čas in da res vse vejo.
Popolnoma nepregledno je že vse skupaj, v vsaki temi je vsaj polovica brezveznih prispevkov, niti za brati več ni. :!:

Slika
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Pe Mar 16, 2012 07:37

ja danes je tako da je svobodno izražanje.ampak moje načelo je tako da če ne morem pomagati tudi škodujem ne.očitno pa je da nekateri tega ne razumejo.dobro bi bilo če bi naredili morjeplovsko klepetalnico pa naj tam nabijajo v nedogled tisti ki se jim da.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » Pe Mar 16, 2012 07:53

najbolj mi pa na živec stopijo ti dotični vsevedi, ki me potem kontaktirajo po ZS in mi postavljajo vprašanja kaj so pa takega napisali, da me to moti

sporočam vsem javno, da me ne kontaktirajo preko ZS,
ker imajo na vse odprte teme odgovore potem mojih ne potrebujejo.

grem na morje potopit glavo v 12°C in uživat v podmorskem svetu :D
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Pe Mar 16, 2012 08:27

Mislim, da se delaš samo enega super frajerja.
Pises nekaj splosno, ko te vprašam kje sem po tvoje presegel v postih svoje znanje, odgovoriš z neko neumnostjo, ki nima veze z vprašanjem...
Žal mi je, da nimaš toliko hrbtenice.

Ampak pomembno je, da si sedaj z to provokacijo "frejer". Verjetno tudi ne znaš odpreti googla, da bi napisal vsaj kako "wiki" sranje, zato se spustiš na nivo žaljenja in deskreditiranja. Evo, imaš pa 3 poste več!

Ne zanikam, da pišem veliko postov, vendar se ne spuščam v gumone, motoroznanstvo(navtično), barvaje itd...

Še bolj, kot to se mi zdi pa čudno obsojanje MT.
Človek se potrudi in predstavi še teoretično plat "situacije". Predstavi še drugo plat "logičnega sklepanja napisanega"... Vedno navaja vire itd...
Ne vem, ne razumem, če pač ne zmoreš naenkrat toliko prebrati, post spustiš.

Glede Texa... Slabo mi je koliko imate za hrbtom povedati čez njega. Zakaj mu nihce ne pove vsega tega v faco, glede na to, da se poznate in ste za razliko od mene in ostalih 2400 Morjeplovcev Supernavtičarji.
Svet je majhen.
Fantje, denarnica, metri in konji niso merilo za morjeplovstvo!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » Pe Mar 16, 2012 08:41

ti si zgubil kompas
jebote frajer :roll:
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Pe Mar 16, 2012 08:59

Daj MM zdaj pa nehaj z žalitvami. Texu sem vsaj jaz osebno v obraz povedal, da bi lahko malo bolj konstruktivno deloval in da mi nekateri posti za vsako ceno niso všeč in tudi nekaterim drugim.

Kaj ti hasni moj citat, ki si ga sedaj zbrisal pod tvojimi sporočili, če se ga itak ne držiš. A ti res ni zadosti napisati dve tri objave na dan, ne pa vsako sranje tu gor vesiš.

Pa malo se zamisli kdo je vedno prisoten ob takih kratkih stikih. :wink: Mogoče ti bo potegnilo.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Pe Mar 16, 2012 09:21

Tole še napišem, pa potem do popoldneva nič, ker mam fraj dan, ne delam :D

Tu govorimo o enciklopedistih in vse kar je, sem napisal maretu, naj mi napise v katerih postih "nabijam" nekaj na pamet.
Ti sedaj govoris o količini postov... Teh ne zanikam, da jih je veliko, vendar se zmanjsujejo, se trudim. Ne pisem vec neumesnih komentarjev.
Sodelujem v temi o kateri se mi zdi, da lahko podam svojo izkusnjo ali pa v temah poliranja in prikolic, kjer sem pač doma. Ne vem kje sem se spuscal v gumenjake o katerih nimam pojma, navtično motoroznanstvo sele spoznavam, barvati pa se z barvicami ne znam... Likovni vedno "zadostno".

Kdo je v stikih vedno prisoten..? Seveda Jaz, Tex, MT....
Samo janadino ne pozabi, da vedno na drugi strani nekdo od vas Supernavtičarjev. Jaz se sam s sabo ne kregam, Tex in MT pa verjetno tudi ne :D

Ne vem kje si videl kaksno zalitev. Se posebej sem pazil, da nisem napisal kake grde besede. Od mareta posti pa so žalitev in kompas je verjetno izgubil nekdo drug, ne jaz.

Tvojega ostalega teksta pa ne razumem najbolje in ne bom komentiral, da ne bo na koncu kaj narobe razumljeno...

P.S. 98% časa preživim za 10 inčnim zaslonom! :D

Lep zakljucek delovnega tedna!
Uporabniški avatar
cibro
Admiral

OdgovorNapisal/-a cibro » Pe Mar 16, 2012 13:11

:lol: :roll:

Vse o cibro

Admiral Pridružen/-a: Ned Jun 2007 22:35
Vse objave: 2757
[2.31% vseh objav / 1.58 objav na dan]

Vse o mamaMicka

Admiral Pridružen/-a: Tor Jan 2011 17:27
Vse objave: 2151
[1.80% vseh objav / 5.00 objav na dan]

Čist poludio:)
Moja že tko p..di da že 2 mesca nisem zarnce zamenjal
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Pe Mar 16, 2012 14:37

Saj ne morem verjet, a očitno je res...

Kadarkoli se prijaviš na forum mirno lahko spregledaš naše poste, sploh mi ni jasno, kdo je večji butec, ali tisti, ki poste napiše, ali pa tisti, ki jih prebere, kljub temu,da ga tako motijo...
Lahko si vesel, da dobiš toliko informacij na enem mestu, včasih butastih, včasih uporabnih.
Ne vem pa zakaj te to moti, ker če pogledamo tvoje poste nobeden ne pripomore ravno k kvaliteti foruma ;)

MamaMicka ti je lepo napisal, da ima pač čas in lahko serje po forumu, nikjer žaljivo, in večkrat z zanimivo temo kot ti ;) ( morda te pa to moti ? )
Tudi MarjanTomki, z svojim pisanjem nikogar ne ogroža, pač pa vsem poenostavlja in pomaga kjer le lahko.(rečemo mu lahko samo HVALA )
Če ne ve, še celo poišče po internetu,doda veliko zanimivih linkov... ! ( kolikokrat si nam pripomogel pa ti ? )
MT je za večino uporabnikov tukaj pravi doktor,spoznal sem ga in je človek na mestu !

Kaj je TX sicer vem, vendar lahko bi se potrudil in napisal pravilno,lahko bi dodal še tisti E, če že pljuvaš po nas...
Načeloma sploh nisem imel namena odgovorit, ker je brezveze,uporabnikov nas je 3000 in nekatere motijo eni, druge pa drugi, ne moremo biti všeč vsem 3000čim ;)
Lepo je sicer, če veš kakšno ima o tebi kdo mnenje,da ga ravno ne vabiš na pivo, ali mu delaš kakšnih uslug, čez 10 min pa si za njih že bedak...

Lepo,da si nas označil za "enciklopediste - virtualne morjeplovece z obilico časa in 27 inčnim zaslonom" - ne vem,kdo je celo srečanje drkal po IPADu...( škoda,da mi takrat nisi povedal kaj misliš, bi bilo danes vse to prihranjeno...)

Sicer pa,MitjaP mi je napisal kaj si misli...

Edino Janadino pa mi je res povedal, kot je napisal, in dobil je moj odgovor zakaj je tako...
( pač je preveč butastih vprašanj, in taka si zaslužijo butast odgovor, čudno,da nekateri ne sprašujejo z čim naj si brišejo rit )
Kdor je vprašal zanimivo stvar, oz je bilo njegovo vprašanje na mestu, ali pa je imel resen problem je vedno dobil željen odgovor...
Kdor je potreboval pomoč, jo je vedno dobil, če ne na forumu,pa sigurno na ZS...

@Janadino :2816, [2.36% vseh objav / 1.74 objav na dan]
tudi ti vidim,da rad serješ po forumu ;)

najboljši pa je Cibro, k se samo smeje,čeprav vem,da je takih več,če pa bi mi kdo rad še kaj povedal, me lahko pokliče, tudi ZS mi dela...

Za ostale riti, ki pa si mislijo svoje govorijo pa drugo pa tole :
Slika

lp.Tex
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost