Pozdravljeni člani Morjeplovca!
Moje ime je Dejan, sem oče treh princesk, imam rosnih 43

sem iz Ljubljane, ukvarjam se z oddajo avtodomov in tudi sam že nekaj časa prebiram tale vaš nadvse zanimiv forum, no danes (končno) sem zbral korajžo, da se vam predstavim. Kot berem večina vas smo tudi pri nas doma davnega leta začeli nabirati morske milje v gumici ŠPORT BEOGRAD 3, gor pa T4. Dve sezoni je še šlo z 4-ko, no tretja je bila že 18-ka, lepo nam je služila dobrih 10 let in v teh letih je bilo kar nekaj dogodivščin, dovolj za zastrupitev z slano vodo.

Nato je sledilo nekaj sušnih let

(beri družina,hiša,firma). Sedaj se pa že nekaj let uspešno šlepam

na bratovem čolnu in bi se verjetno še naprej, če jo nebi čisto slučajno zagledal

na sprehodu v Izolski marini...njo, ki ima 9t pa se mi ne zdi pretežka in ima 3m čez boke pa se mi ne zdi preširoka,

tudi to, da ima že 37 let me ne moti

upam samo, da bom lahko krotil njenih 9.2m železne volje

no, da se ve o kateri dami je govora vam prilagam link do nje...
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=128430 Ta trenutek smo še v fazi pogajanja (cena) in na tem mestu bi izkoristil priliko in vas izkušene pomorščake prosil za vaše mnenje o tej barki, oziroma, če slučajno kdo pozna njeno zgodovino bi bil zelo vesel vsake informacije. Prišla naj bi iz Italije v Koper, sedaj je pa že nekaj let privezana v Izolski marini. No pa še eno prošnjo imam, ker se sam skoraj nič ne spoznam na dizelske motorje in na štrom na barki,

bi bil zelo hvaležen vaše pomoči oziroma, če bo slučajno kdo od vas, ki se spoznate na to 1.6. v petek po 15h v marini in bi bil pripravljen si vzeti pol urce za ogled te barke bi prosil, da me kontaktira na tel. 051 489 002. ZELO BI BIL HVALEŽEN
Upam, da se vam pridružim v hlaponarski obliki

ker ste res zanimiva družba...pa seveda mirno morje vam želi potepin...