jadralski filmcek
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
jadralski filmcek
Tole je pa moj zadnji izdelek.
Zdruzil sem posnetke iz kar nekaj jadranj med leti 2005 in 2010.
Seveda velikokrat posnetki ne uspejo najbolje ker moras voziti barko ali pa ravno takrat nimas kamere pri sebi...
Veliko užitkov ob gledanju...
http://www.youtube.com/watch?v=XRDBXlkmtu8
Zdruzil sem posnetke iz kar nekaj jadranj med leti 2005 in 2010.
Seveda velikokrat posnetki ne uspejo najbolje ker moras voziti barko ali pa ravno takrat nimas kamere pri sebi...
Veliko užitkov ob gledanju...
http://www.youtube.com/watch?v=XRDBXlkmtu8
To kar vidis se ti samo zdi.
uff.. sploh nisem pricakoval toliko komentarjev..
@josko - bom probal kmalu objaviti nov prispevek..
@Marchi - kamere so razlicne.. ampak sedaj uporabljam Sony FX1000, prej pa sem uporabljal JVC... Delam pa v Adobe Premiere in z PCjem.
@novinec - ja.. vedno kadar so lusne punce naposnetkih ljudje rajsi gledamo
hehe
@admin - sedaj se priblizno 1 leto prof. ukvarjam z video produkcijo (drugace pa ravno odhajamna specializacijo v animaciji, tako da 1 leto ne bom nic jadral... oziroma bom na Novi Zelandiji)
@josko - bom probal kmalu objaviti nov prispevek..
@Marchi - kamere so razlicne.. ampak sedaj uporabljam Sony FX1000, prej pa sem uporabljal JVC... Delam pa v Adobe Premiere in z PCjem.
@novinec - ja.. vedno kadar so lusne punce naposnetkih ljudje rajsi gledamo
@admin - sedaj se priblizno 1 leto prof. ukvarjam z video produkcijo (drugace pa ravno odhajamna specializacijo v animaciji, tako da 1 leto ne bom nic jadral... oziroma bom na Novi Zelandiji)
To kar vidis se ti samo zdi.
Srečno pot in povratek pa čim bolj uživaj. In prinesi nazaj čim več novih znanj.
Glede na to, da je Nova Zelandija jadralska dežela, si boš pa že našel kakšen dan frej in šel pojadrat. To enostavno moraš naredit, sicer si boš očital vse življenje. Ne pozabi na posnetke oz. film.
LP
Glede na to, da je Nova Zelandija jadralska dežela, si boš pa že našel kakšen dan frej in šel pojadrat. To enostavno moraš naredit, sicer si boš očital vse življenje. Ne pozabi na posnetke oz. film.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta