Najprej Cres, Nerezine, Pogana
Sledijo utrinki iz jadranja Šibenik, Primošten,Trogir, Stari Grad, Hvar, Drvenik, Solaris

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

dinksi napisal/-a:Na 4. sliki je izvenkrmni motor Seagull. Ima gas kot kopačica. Bolj preprosti uplinjač kot ga ima omenjeni motor sem videl samo v muzeju motociklov Vransko. Ni kratke in dolge osi, ker se višina štela po potrebi. 5 lopatic na propelerju. Lastnik je rekel, da proizvajalec predpisuje 10% mešanico in olje v nogi SAE140. Imel pa naj bi 3,5-5 konjev sam ni točno vedel.
L.p.
Dinksi
vili napisal/-a:Mile lepe fotke. Res zanimivo kako si si uredil streho nad glavo,saj mislim da sta spala samo na čolnu.
L.P.
Marcel_Mastnak napisal/-a:dinksi napisal/-a:Na 4. sliki je izvenkrmni motor Seagull. Ima gas kot kopačica. Bolj preprosti uplinjač kot ga ima omenjeni motor sem videl samo v muzeju motociklov Vransko. Ni kratke in dolge osi, ker se višina štela po potrebi. 5 lopatic na propelerju. Lastnik je rekel, da proizvajalec predpisuje 10% mešanico in olje v nogi SAE140. Imel pa naj bi 3,5-5 konjev sam ni točno vedel.
L.p.
Dinksi
Torej zadnji krik mode in tehnologije
Novinec napisal/-a:Lepe fotke, sam tistega jelenčka si pa na Cresu pofotkal. Si ga pa dal na zoom, kajti dvomim, da ti je tako od blizu poziral.
Lepo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gosta