Video inštrukcije za jadrnico lanevere menhir (osnova)

Zbirka razlag tehničnih pojmov, fizike, enačbe, pretvorbe enot

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
visol
Poročnik bojne ladje

Video inštrukcije za jadrnico lanevere menhir (osnova)

OdgovorNapisal/-a visol » Ne Jun 26, 2016 15:03

Zdravo
Upam da sem vprašanje postavil na pravo mesto na forumu
Iščem in iščem video vsebine z jadralskimi inštrukcijami in tehničnimi podatki za jadrnico menhir graditelja laneverre, zaenkrat vse v francoščini kjer pa ne razumem nič. Iščem podobne video posnetke v angleščini.

https://youtu.be/h2FlUDQG3ew?list=PLSAX ... daTFS-&t=1
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Ne Jun 26, 2016 15:38

Po teoriji ( :lol: :lol: :lol: ) to ni pravo mesto, po teoriji naj bi bilo to mesto, kjer se zberejo prej drugje preverjene informacije, o katerih se že vi strinjamo.

V praksi pa ne vidim nobenega razloga, da ne poskusimo poiskati odgovora na tvoje vprašanje. Če se bo na koncu pokazalo, da temi ni mesto tu, je bom takrat prestavil v podforum jadrnice.

Glede na to, da je bil prejle naliv in sem doma, grem pobrskat (vem da ima google iskanje podobnih slik, in grem pogledat, če iz tega lahko izvrtam kaj koristnega.

Bom poročal, ko kaj najdem - ali ko odneham in se spravim na kolo.
Pravzaprav, s povezavo na ta posnetek si mi dal še nekaj drugega, kar mi bo ob slabem vremenu verjetno zanimivo nekaj mesecev... Zgodba je žalostna in po sliki sodeč naj bi tisti na posnetku bil Američan, tako da mi ni jasno...

Ampak zdaj so se stvari posušile in grem spet ven - dopolnim tole, ko kaj najdem.

Edit: še nekajkrat kasneje iskal, pa doslej ne našel ne angleške različice, ne angleško podnaslovljene francoske različice.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov