Na tak zaplet sem že naletel, ampak notepad ni bil prav dobra rešitev, ker čara svoje end-of-line simbole vmes in jih je treba potem poloviti, da se ne spotikaš ob prekratke vrstice in polomljene odstavke.
Poleg tega je tale minimalistični besedilnik v vašem (zdaj že malo našem) forumu zame prav ugoden - nobenega balasta, piše hitro in tudi preview me ne spotika, tako da pravzaprav za tole res ne rabim nič boljšega.
Če včasih vmes naredim preview, forum tudi ve, da sem še tu in me ne odjavi.
Moja rešitev, če me je vseeno vrglo ven, pa je bila, da sem se - ko sem dobil prijavno stran - ponovno prijavil, zatem v urejevalniku nenadoma dobil prazno stran namesto svoje vsebine, šel nazaj-nazaj, dobil takole urejevalno okno z vsebino izpred prijave, select in copy iz njega, naprej-naprej in sem na oni strani, kjer sem bil po prijavi prijavljen na praznem urejevalnikovem oknu, in potem paste tja notri, ne da bi izgubil kaj vsebine.
Trenutno uporabljam firefox, in videti je da ima ta tole stran z vnešenim besedilom lepo v predpomnilniku na disku, tako da to lepo dela.
Hm, če bi tole človek še malo pogladil, bi mogoče že bilo za 'pogosto postavljana vprašanja'... no, pa dajmo.