335, Brioni

Naši člani prilepijo sliko, vi pa ugotovite kje je bila posneta. Uganke se postavljajo samo za kraje ob morju!

Moderatorji: moderator2, moderator, kr en

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Feb 21, 2012 12:54

Ko sem to počel, je močno padal jesenski dež... Nikjer nikogar, le jaz sem kalil opoldanski mir...
Sankcij na srečo ni bilo, mogoče zato, kar je napisal Kr en, mogoče pa zato, ker se jim pač ni ljubilo ali pa so vsi spali, hahaha.

Sem pa plul nekako takole, kot je zarisano. Track je bil seveda shranjen v ploterju in ko sem ga pokazal kolegoma v Zadru, sta rekla,: "Jebote, opet ludi Slovenac!". :lol:
Kaj čmo, mladost je norost! Je bilo pa nepozabno, lepi otoki so. :lol:
Slika
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Feb 21, 2012 13:17

Vidiš dober, da si to počel pred nedavnim. Ker v poznih 80-tih, sem služil JNA na južnem rtu Peneda. Takrat, kot zavednemu vojaku Titove garde, bi mi sigurno šel na kur.c s tisto kapitalistično jahto in bi te že mel na nišanu :lol: :lol: :lol:
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Feb 21, 2012 14:23

kr en napisal/-a:Vidiš dober, da si to počel pred nedavnim. Ker v poznih 80-tih, sem služil JNA na južnem rtu Peneda. Takrat, kot zavednemu vojaku Titove garde, bi mi sigurno šel na kur.c s tisto kapitalistično jahto in bi te že mel na nišanu :lol: :lol: :lol:

Hahaha, dobro da sem plul iz severa proti jugu, torej bi vseeno najprej užival, predno bi ti naredil konec... :wink:
francelj
Admiral
Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a francelj » To Feb 21, 2012 15:34

Kr en, tudi ti si bil takrat tam?
S potapljaško vojaško barko smo bili privezani na severni strani malo več kot en mesec. Nek pomol smo pomagali graditi v Barbarigi. Na jug k vam so nas peljali samo k frizerju ;-)

Se pa spomnim, kako sta se oficirja na barki spravila lovit ribe enkrat v nedeljo, ko sta vedela, da ju nihče ne bo motil. Kakšne pol ure sta bila spodaj z avtonomno opremo, rib sta nastrelala pa za vse puljske gostilni za 14 dni. Se spomnim, da sem nekaj kokodakal, da bi šel še jaz dol, ampak sem potem en teden za kazen pomival posodo, ker sem si sploh upal pomislit ;-)

Lepi otočki, ja...
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Feb 21, 2012 17:39

Mitja P napisal/-a:Pa Titov Galeb je bil včasih tukaj privezan :!:
,,,

Lani jeseni (mislim da oktobra) je bil tam eno noč privezan Mic-Tic. Naslednji dan je bil pa en 'krog' za žogicami med srnjadjo, pavi in vevericami od luknje do luknje na 'starem igrišču za golf'.

Jaz pa sem pobral nekaj žogic za golf iz morja (vsaj na dveh, če ne treh mestih je prvi udarec čez zalivček morja).
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Feb 21, 2012 17:45

Koliko pa pride karta za igro ?
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » To Feb 21, 2012 17:49

Tex napisal/-a:Koliko pa pride karta za igro ?

:lol: cca 20-30 minut straha, drugač sem pa tud jst že tam doli krožil in jih iz varne razdalje opazoval, kako so bili mrličniki pripravljeni za štart :wink:
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Feb 21, 2012 18:17

Tex napisal/-a:Koliko pa pride karta za igro ?

Jaz sem se "šlepal' kot caddy in nisem bil pozoren na cene. Tudi se ne razumem dovolj na golf, da bi lahko kaj rekel o igrišču.

Med igro mislim, da smo nekje daleč videli še ene, ki so mogoče igrali, sicer pa je bilo, kot bi imeli vse igrišče zase - če seveda odšteješ srnjad in ostalo :wink: .

Bil je pa prav lep dan. Tudi mislim, da je bila čez noč poleg naše privezana samo še ena jadrnica, čez dan pa mislim da je bila samo naša.

Mic-Tic bo pa po mojem še vedel cene. Mogoče se bo našla tudi kakšna slika, ampak jaz tokrat nisem imel s seboj fotkiča.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta