341, Plitka uvala

Naši člani prilepijo sliko, vi pa ugotovite kje je bila posneta. Uganke se postavljajo samo za kraje ob morju!

Moderatorji: moderator2, moderator, kr en

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Feb 24, 2012 12:28

Bravo Pešekan, enako pravilno tudi mamaMicka.
Precej pomenljivo ime, Plitka vala, ker je res hudimano plitka... :lol:

Uvala Lovišća je dve uvali bolj desno na sliki v smeri proti Tisnem. Ta vmesna uvala (pozabil ime) med Plitko valo in Lovišća pa je fina za prespat za vsa plovila. Globine je dovolj, zaščiteno je pa tudi več kot odlično. Zjutraj pa v Tisno na kavo, v butigo in potem pod mostom (ko ga dvignejo) nadaljuješ proti jugu... :lol:
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Pe Feb 24, 2012 12:45

tokrat smo si z mm zaslužili pivo.Sedaj bo kaj več časa ker so maškare končale.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » So Feb 25, 2012 17:56

admin napisal/-a:...Zjutraj pa v Tisno na kavo, v butigo in potem pod mostom (ko ga dvignejo) :lol:

A tist star gepl še kdaj premaknejo?
Res sem misli, da je samo za kajiće, ki pridejo spodaj.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » So Feb 25, 2012 20:11

kr en napisal/-a:
admin napisal/-a:...Zjutraj pa v Tisno na kavo, v butigo in potem pod mostom (ko ga dvignejo) :lol:

A tist star gepl še kdaj premaknejo?
Res sem misli, da je samo za kajiće, ki pridejo spodaj.

Uhh madonca, pa tisto pa sploh ni star gepel... Je zagotovo najsodobnejši dvižni most na hrvaškem delu Jadrana (za drugje ne vem). :wink:
Gepl je v Osorju in v M. Lošinju, tukaj pa vse naredi sofisticirana hidravlika. :wink:
Dviguje se pa vsak dan, mislim, da ob 9h in ob 17h. Ne me držat za besedo okrog ur, je pa to napisano v vsakem peljarju...
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Ne Feb 26, 2012 05:52

Pred 15 imI leti sem šel z 2052 tam spodaj. Nisem prepričan, če mi je takrat kdo rekel da ne dela ali sem to kar nekako povzel. Vsa ta leta sem bil prepričan, da se ta most ne odpira več! :oops:
Zato tudi nisem obiskal Jezer ali zaplul vMurterski kanal, ker se mi ni ljubilo nato vračat. Običajna ruta je zame iz Žuta direktno na Žirje ali Kaprije.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Feb 26, 2012 09:22

Jaz sem pa po zunanji strani, mimo Murterja plul samo enkrat v življenju... :D Vedno me nekaj vleče, da moram čez ta kanal in vedno sem potem en ali pa 2 dneva v tem akvatoriju... Verjetno predvsem zaradi spominov, saj sem pred 14 leti bil v Plitki vali v kampu 3 tedne... O ja, takrat je bila to še prava divjina... Še vode nam je za ene par dni zmanjkalo, pa se ni nihče preveč sekirov... Smo se pač v morju "tuširali"... :shock: :lol: :shock:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta