andrei napisal/-a:Četrta bi mogla bit i
397, Novigrad
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
-
Original-One
- Viceadmiral
No evo Novi Grad, al pa Nou Mejst al pa Citta Nova, kakor hočte.
O mestu vam pa težko kaj povem, ker grem z avtom vedno mimo, če pa pridem z banjco, pa itak pridem samo do pumpe al pa do kafiča na obali.
Je bila pa slika posneta prejšnji petek ko sem naredil en krog in je mogoče koga zaneslo, ker sem napisal, da je stara kot zemlja

O mestu vam pa težko kaj povem, ker grem z avtom vedno mimo, če pa pridem z banjco, pa itak pridem samo do pumpe al pa do kafiča na obali.
Je bila pa slika posneta prejšnji petek ko sem naredil en krog in je mogoče koga zaneslo, ker sem napisal, da je stara kot zemlja
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Že bil tam, ampak iz Mitjeve slike ga ne bi prepoznal.
Spodnji sliki sta na isti svetilnik
z drugega zornega kota (z navedbo vira - klik na sliko na strani, od koder so - eno je potovalna, drugo nepremičninska agencija, tako da ni konkurenca
).
Če koga zanima, na povezavi pod prvo sliko se odpre tudi nekaj zgodovine in podobnega o Novigradu.
Po tem, da sploh nisem vedel, da imajo tak mandrač vidim, da moram vsaj enkrat malo prešnjofat tudi kraj, ne samo mejni prehod...
Upam, da s temle ne gnjavim preveč...
Mitja P napisal/-a:Evo ena stara kt zemlja.
Kot bi reku Admin, vsi, ki veste ne smete povedat.![]()
![]()
Lahko uganete črko, ampak gremo od zadnje črke naprej.
Spodnji sliki sta na isti svetilnik
Če koga zanima, na povezavi pod prvo sliko se odpre tudi nekaj zgodovine in podobnega o Novigradu.
Po tem, da sploh nisem vedel, da imajo tak mandrač vidim, da moram vsaj enkrat malo prešnjofat tudi kraj, ne samo mejni prehod...
Upam, da s temle ne gnjavim preveč...
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti