544 Krapanj
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
544 Krapanj
Ker že dolgo ni nobene nove uganke, bom pripopal tole, lahko
.

Nazadnje spremenil kr en, dne Sr Avg 22, 2012 16:13, skupaj popravljeno 1 krat.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Men se pa zdi, da je za K.....j premalo zelenja - drevja ( po spominu iz cca 10 let nazaj), sam kar se tiče višine in pripisa kr en -ga, da je lahka, bi se kr strinjal da je K.....j, saj zelenje v 10 letih lahko malo porežejo, pa nekaj so verjetno na novo pozidali in pa eno fasado pobarvali v rumeno 
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Drži okrog zelenja, tu se reči lahko krepko spremenijo.
Ko smo se mi pred kakimi desetimi leti motali po Kornatu nad Vruljami, so bile tu pa tam kar 'orng' oljke, potem je bil pa požar in tudi če oljke kdo spet posadi, bo trajalo desetletja, da spet zrastejo....
Ko smo se mi pred kakimi desetimi leti motali po Kornatu nad Vruljami, so bile tu pa tam kar 'orng' oljke, potem je bil pa požar in tudi če oljke kdo spet posadi, bo trajalo desetletja, da spet zrastejo....
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti