535 - Šćedro, Hvar
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
Lansko leto in letos smo bili mnogokrat gostje tega gostišča. Imajo krasno vino in vedno sveže ribe , ki jih nalovi lastnik in njegov sin .
Letujem že drugo leto zapored v Zavali in sem dodobra prečesal Ščedro in ostale kraje naokoli. Rečem samo , ko jih enkrat obiščeš se vedno vračaš na ta kraj , drugo leto zopet grem...
Tako lepo , da je že skoraj perverzno....
Letujem že drugo leto zapored v Zavali in sem dodobra prečesal Ščedro in ostale kraje naokoli. Rečem samo , ko jih enkrat obiščeš se vedno vračaš na ta kraj , drugo leto zopet grem...
Tako lepo , da je že skoraj perverzno....
Fiat Justitia ... Some day....
primusr Super, hvala za vzpodbudo, ker imamo naslednje leto v planu za dopust Zavalo
Ker kupujem svoj 3. čoln, me zanima ali je poleg rampe za spust čolna na razpolago kje voda za pranje motorja in čolna, ker to mi je najvažnejše pred odhodom domov
Kako ja kaj s privezi
ali so domačini v redu
do teh informacij nikakor nisem mogel priti
Hvala za podatke vnaprej in LP
Ker kupujem svoj 3. čoln, me zanima ali je poleg rampe za spust čolna na razpolago kje voda za pranje motorja in čolna, ker to mi je najvažnejše pred odhodom domov
Kako ja kaj s privezi
Hvala za podatke vnaprej in LP
no rain, no rainbow
Kako ja kaj s privezi
ali so domačini v redu
do teh informacij nikakor nisem mogel priti
Hvala za podatke vnaprej in LP[/quote]
Za pranje čolna boš moral se pozanimati pri lastniku apartmaja, prav tako za vez v morju(na boji).
Domačini so O.K. vsaj jaz nisem imel nikaršnega problema z njimi. Je pa Zavala od boga pozabljena,tako, če želiš mir je super drugače pa boš moral iti v Jelso,Hvar, Vrbovska...
Kako ja kaj s privezi
Hvala za podatke vnaprej in LP[/quote]
Za pranje čolna boš moral se pozanimati pri lastniku apartmaja, prav tako za vez v morju(na boji).
Domačini so O.K. vsaj jaz nisem imel nikaršnega problema z njimi. Je pa Zavala od boga pozabljena,tako, če želiš mir je super drugače pa boš moral iti v Jelso,Hvar, Vrbovska...
Fiat Justitia ... Some day....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti