556 Taljurič
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
556 Taljurič

Nazadnje spremenil gregor.n, dne Po Sep 03, 2012 08:43, skupaj popravljeno 1 krat.
https://medisken.si
Od tukaj ali od rta Vidilica čez preliv mimo G........a velikog to je tisti drugi kup kamenja, ki se vidi na sliki do Lučice boš vedno ulovil kakšnega kilo ali dve velikega feluna za večerjo
Na temle plesišču pa sem nekoč v hecu rekel, da se bom poročil, če se sploh gdaj bom
. Pa se mi še ni zalomlo vsaj zaenkrat ne 
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
Ja, sam slika je pa lepša
Je že vse Papa povedal, uglavnem ko greš čez proverso v Kornate in če zaviješ za Dugim gor proti klifom Telaščice, ki mimogrede, zgledajo z morja precej bolj impozantno kot z vrha, se pelješ mimo.
Je že vse Papa povedal, uglavnem ko greš čez proverso v Kornate in če zaviješ za Dugim gor proti klifom Telaščice, ki mimogrede, zgledajo z morja precej bolj impozantno kot z vrha, se pelješ mimo.
Nazadnje spremenil gregor.n, dne Po Sep 03, 2012 10:45, skupaj popravljeno 1 krat.
https://medisken.si
Ja, in podvodni (1m) podaljšek ploščadi sega kar nekaj 10m proti vzhodu, tako da se je nanj, s kobilico, zataknilo že kar nekaj jadrnic.
Prilepim še kopijo karte.
EDIT: Aha, vidim, da sem mislil napačnega, tega, ki je zelo podoben in označen z velikim rdečim krogom, z malim pa je označen Hr. Taljurić, ki je mišljen v uganki, a ne.
Ta, južni hrid je res nevaren, ker vsi veselo zaplujejo v kornatsko morje in se ne držijo dovolj levo od Hr. Tovarnjaka, ki ima zahrbtno podvodno ploščad.
Prilepim še kopijo karte.
EDIT: Aha, vidim, da sem mislil napačnega, tega, ki je zelo podoben in označen z velikim rdečim krogom, z malim pa je označen Hr. Taljurić, ki je mišljen v uganki, a ne.
Ta, južni hrid je res nevaren, ker vsi veselo zaplujejo v kornatsko morje in se ne držijo dovolj levo od Hr. Tovarnjaka, ki ima zahrbtno podvodno ploščad.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti