749, Kornat
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
749, Kornat
Ena lahka za rešit, a težka za razumet

- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Če pomnim prav, so pred požarom, v katerem so preminuli gasilci, na tem otoku rasle tudi oljke. Razlog, da je oljčna vejica simbol miru, pa naj bi bilo to, da oljke rasto počasi in da so jih v vojnah selo pogosto požgali. Tam, kjer so torej uspele oljke zrasti, je moral biti dovolj časa mir...
Ali morda kdo ve, ali jih je kdo tam poskusil spet nasaditi?
Ali morda kdo ve, ali jih je kdo tam poskusil spet nasaditi?
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Sr Sep 25, 2013 19:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Zabluzil
- takrat prebral, ampak si ne dobro zapomnil. Od kod sem pobral številko tri? Od števila križev na sliki?
Trinajst so jih odpeljali gasit, eden je preživel.
Edit:
Našel, da je tudi križev zdaj skupno 12.
Edit:
Zdaj, ko je rešitev, še povezave
Požar na Kornatu
Trinajst so jih odpeljali gasit, eden je preživel.
Edit:
Našel, da je tudi križev zdaj skupno 12.
Edit:
Zdaj, ko je rešitev, še povezave
Požar na Kornatu
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Ne Okt 06, 2013 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost