1129, Milna
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
Re: 1129
alesjo napisal/-a:Je pa malo bolj ven od hvara
Se ne spomniš kje sva se s sinom, ki je bil pole s teboj, zamenjala. Marina spominja na steklenico, ki se ji po domače reče ....... Samo prvo črko moraš zamenjati in imaš ime prve marine. Če se ob morju sprehodiš do druge/centralne marine greš tudi po tem delu mesta. Mislim da je Leuta izdal napis na čolničku (če sem prav razbral). Vsaj tako sem jaz odkril lokacijo.
Daj Aleks09, povej končno vesoljnemu občinstvu ime kraja!
Tole je cerkev v tem kraju, mogoče bo sedaj še kdo drug prepoznal kraj.

Leut napisal/-a:Daj Aleks09, povej končno vesoljnemu občinstvu ime kraja!
Barčice imajo reg. MN !
A bo dovolj
Re: 1129, Milna
M...a n. B...u
Lure napisal/-a:M...a n. B...u
Ja Milna na Braču.. Prva marina z leve je Vlaška, če spremeniš prvo črko dobiš Flaška, kar je po domače steklenica. Naprej na koncu zaliva pa je "ta glavna" marina. Ta del ki je na sliki pa je le manjši rokavček zaliva, zgleda pa kot konec in tu nas je Leut spravil v zmedo. Če ne bi na drugem čolnu razbral MN tudi jaz ne bi našel.
Ja! 
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Povezava na preglednik s topografsko karto na ARKOD (umaknite menije na levi, da na zaslonu povečate prostor karti).
Tako nekako je bilo nekoč zamišljeno, da bi se uganka dopolnila, ko je enkrat uganjena.
Tako nekako je bilo nekoč zamišljeno, da bi se uganka dopolnila, ko je enkrat uganjena.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti