Uganka 172, Červar porat
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
bolid napisal/-a:Bil včeraj v Červarju, pa to je mesto duhov.Samo tam en možakar ima odprto kantino da lahko dobiš kavo.
Imaš prav, mesto duhov. Vendar je pred leti bilo to mondeno apartmajsko naselje. Večinoma slovenci iz LJ in "burgerji" iz ZG. Če si imel v Červarju apartma, si bil "nekaj več". Potem pa so te apartmaje dali hrvaškim izbeglicam, tako na črno in potem je šlo samo navzdol. zato pa je danes to, kar je: katastrofa.
Je pa ena prednost: Marina je poceni
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Tex, ne morem ti poslat mejla, ker mi javlja napako pri ZS..pošlji mi fotke na tole.. jesen.umenizdaj@gmail.com.. se zahvalim dol na pontonu.. s kako litrco..
MORJE, ŠIROKA CESTA..
Fantje, poleti, je Červar super,ne zamenjam za nič ! Pač čez zimo je pa "malo" bol prazno,pa kaj, važna je družba, problem je edino ker smo sedaj dobili Mitja P, oziroma Mitja Popije vse,pa mormo mal bolj za zimo hladilnike nafilat
pa kaj, do Poreča imam 5min po cesti, ali pa 15 po vodi.
Navigtor: dobil vsa ZS sporočila, ti pošljem na tisti mail, ali tega tu ?
PS: grem za vikend kar dol, ko je tako lepo prazno
lp.Tex
Navigtor: dobil vsa ZS sporočila, ti pošljem na tisti mail, ali tega tu ?
PS: grem za vikend kar dol, ko je tako lepo prazno
lp.Tex
Nazadnje spremenil Tex, dne Če Okt 07, 2010 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Ja v Červarju je zdele tko kod da bi bla še vojna, res je poleti mal več življenja, sploh mladenk
Drugače pa jest nebi bil v Červarju, če nebi bla tako ugodna cena marine in če nebi imel hišnika, ( beri Tex) ki mi redno pregleduje, čuva in zrači barko.
Samo še sesanja in pospravljanja ga navadim, potem pa je Červar zakon.
Lp
Drugače pa jest nebi bil v Červarju, če nebi bla tako ugodna cena marine in če nebi imel hišnika, ( beri Tex) ki mi redno pregleduje, čuva in zrači barko.
Samo še sesanja in pospravljanja ga navadim, potem pa je Červar zakon.
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta