Tudi jaz imam enak problem, da se ne spomnim imena pristanišča na sliki (če je tisto, ki mislim, da je), je pa vse skupaj v Boki Kotorski in močno skrajša pot od Herceg Novega proti Tivtu, ki je za hrbtom tistega, ki je slikal (če nisem čisto mimo udaril seveda)
Marcel_Mastnak napisal/-a:Nisi nim udaril ampak si zadel! Za mojim hrbtom (slikam) je Igalo malo na levo od pristanišča pa je Tivat. Bravo in uganka je rešena!
Super, vesel... Zdaj se samo še tresem, da me ne bo Admin "napizdu", ker sem uganil.
Hahaha, Bravo!!!
Zdaj ste se me vsi spravili zafrkavat okrog tega, kdo ugane... Tole je bila prava uganka, ki nam je dala vetra in smo že vsi nestrpno pričakovali, da nekdo ugotovi.
Saj veš, da te moramo zafrkavati. Kje drugje si pa še lahko privoščiš šefa??? Glede na tvoje dosedanje reševanje ugank (cash ipd) predlagam, da odpremo še rubriko asociacij
Stal napisal/-a:Saj veš, da te moramo zafrkavati. Kje drugje si pa še lahko privoščiš šefa??? Glede na tvoje dosedanje reševanje ugank (cash ipd) predlagam, da odpremo še rubriko asociacij