389, Kostrena

Naši člani prilepijo sliko, vi pa ugotovite kje je bila posneta. Uganke se postavljajo samo za kraje ob morju!

Moderatorji: moderator2, moderator, kr en

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Mar 02, 2012 15:07

Sem moral zbrisat tvoj link, ker si dal zraven link na Google maps z lokacijo... :wink:
Bom vrnil, ko še kdo ugane... :lol:
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Pe Mar 02, 2012 15:31

ok,bomo pa lovranski vseeno spili :lol: (če ti je fin)
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

OdgovorNapisal/-a Piki » Pe Mar 02, 2012 17:24

Potem je pa K oziroma SV pri R.
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » Pe Mar 02, 2012 17:41

Piki napisal/-a:Potem je pa K oziroma SV pri R.

Po mojem bolj točno S.V. pod K.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Mar 02, 2012 17:52

@Pešekan:
Kaj pa je to lovranski?
Hahahahaha, zafrkavam te. Tisti s foruma, ki me poznajo osebno vedo, da jaz samo to pijem. To velja tako v LJ, v MB, v RI, na Krku al pa na barki...
In potem ko v gostilni naročim 2 deci haložana in deci coca cole, me kelnarca zmeraj pogleda, če to skupaj al vsako posebej... :shock:
Končno nekdo, ki me razume in kot prvo vé kaj je lovranski, kot drugo pa ga še pije... No ja, tale naš slovenski je malo falšni, čeprav s haložanom je kar superca. Slovenske malvazije pa ponavadi niso ravno bog ve kaj... Drugače pa, ni ga čez lovranski iz žlahtine in cole! :wink: Seveda pol litrski!

Aha, še link do tvoje slike vračam: :D
http://www.google.si/imgres?q=%C5%BEurk ... ,r:19,s:15
Slika je res ZELO podobna moji, fotograf je namreč stal povsem na istem mestu... :lol: So pa vseeno razlike. Poglej tretjo barko po vrsti. Na tvojem linku ima še modro cerado, na moji sliki jo je pa že burja vzela... :lol: :lol:
Nazadnje spremenil admin, dne Pe Mar 02, 2012 18:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Mar 02, 2012 18:02

Aha, še končna rešitev!
Torej na sliki je Kostrena, lučica na istoimenskem polotoku. Večini bo bolj jasno, če rečem, da je to področje med mestom Rijeka in rafinerijo INA, ki je zasedla skrajni del polotoka. Tisto lepo se začne za ladjedelnico Viktor Lenac. Tam je najprej lučica Žurkovo, potem pa sledijo čudovite plaže, lahko bi jih uvrstili med top 5 na Jadranu. Ob morju vodi tudi nekaj km dolga sprehajalna pot, ki je za vikend nabito polna riječanov (fiumanov in fiumank), ki se gredo tja malo sprehodit. Poleti je seveda zadeva še toliko bolj zasedena, saj je to ob enem tudi plaža mesta Rijeka. Potem pa slišim od celinskih kolegov, da Rijeka nima nič za kopat, pa ob morju je... :shock:
Ob sami sprehajalni poti je nekaj kafičev, nekaj gostiln in nekaj šiptarjev s sladoledom (to povem, da bo srečen tudi kr en, ki rad dobro papca!). Gostilne so sedaj še zaprte, kafiči pa so prejšni vikend na polno zalaufali, saj je sonček prignal tja polno sprehajalcev in tekačev.
Še ena slika, enako frišna, po kateri bi pa takoj ugotovili kje smo, saj se v ozadju vidijo dimniki od rafinerije... :D Zanimivo, da nihče ni opazil mosta na Krk, ki se vidi med jambori jadrnic... :lol:
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta