806 mrtvaska mali losinj
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
806 mrtvaska mali losinj

Nazadnje spremenil pešekan, dne So Maj 17, 2014 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Kot je napisal MareC - Ilovik z Lošinja, levo pa otok Sv. Petar (povezava na ARKOD), zaliv nad katerim je slikano je pa Uvala Mrtvaska.
Mene je nekaj reči motilo (manjkal mi je Kozjak, pa Silba se mi je na fotki zdelo, da je preblizu, pa...) - v glavnem, s tistega hriba še nikoli nisem gledal, z vode med Ilovikom in Sv. Petrom pa je tudi drugače
Mene je nekaj reči motilo (manjkal mi je Kozjak, pa Silba se mi je na fotki zdelo, da je preblizu, pa...) - v glavnem, s tistega hriba še nikoli nisem gledal, z vode med Ilovikom in Sv. Petrom pa je tudi drugače
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti