pomagajte mi kaj kupiti?
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
-
barbariga500
- Višji vodnik
pomagajte mi kaj kupiti?
Odločam se med tema dvema modeloma in ne vem kaj bi bilo boljše glede na leta čolna in na motor.
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=118682
ali
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=117315
lp, mitja
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=118682
ali
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=117315
lp, mitja
Jaz osebno bi se odločil,glede na razmeroma majhno ceno za sacs gumico,saj je priznana firma ,yamaha je pa itak zakon.Če imaš čas si ga skopiraj in pojdi do Rožeja in ga povprašaj če je gdaj sploh videl ta čoln.(ker skoraj vsak napiše ,da je servisiral pri Rožeju ta pa čolna sploh videl ni)Če ga pozna je pa to dober znak.Pa še poraba na yamahi bo manjša.Na gumo se pa res ne spoznam.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
-
barbariga500
- Višji vodnik
-
barbariga500
- Višji vodnik
barbariga500 napisal/-a:Matejc napisal/-a:Sam pazi pr sacsu piše da ima motor 50 km, na sliki je pa 25ka in pod motor tut 25...
Aja drgač je pa men sacs bl všeč
Kako pa ugotovim, da ni 50KM ?
Ja poglej fotko... Na sliki je na motorju napisana 25... Torej 25 konjičev.... V oglasu pod moč motorja je pa majster napisu 50... Poglej še na stran uprave za pomorstvo kaj piše v vpisnem listu za dotični čoln
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
to so talijanske fore.
jaz sem imel marinerja mercury kot je na jokerju, vpisanih 25 v resnici pa 60.
pojdi oba pogledat druge ni. joker mi je bolj všeč je pa 20 cm krajši. sacs ima za ležat spredaj joker ni videt da bi imel, se pravi bi moral to narediti in kupiti blazine.
tenda, je ali ni kje je če je.
nekako mi deluje joker bolj ohranjen in tudi da ima več prostora
oba imata vpisanih 25 konj.
joker ima 3 lastnike za tega morajo bit na kpppgodbi vsi!
motorja sta yam l91 merc l90.
joker je dolg 480 sacs 500.
pojdi oba pogledat magari čez vikend.
poglej gumo, poglej krmno, spoje na gumi tudi ta dodatne zaplate kako se držijo, poglej kako so mašine ohranjene, če je možno zakurblajte.
poglej keri ima el trim...
nekako mi tudi merc deluje lepše ohranjen a zunanjost ni vse.
pojdi poglej v živo, poslikaj daj fotke tvoje gor pa da vidimo.tudi makine pod kapo, no pa za zadnjo ceno povprašaj.
raje reskiraj za gorivo kot kasneje za servise.
lp
jaz sem imel marinerja mercury kot je na jokerju, vpisanih 25 v resnici pa 60.
pojdi oba pogledat druge ni. joker mi je bolj všeč je pa 20 cm krajši. sacs ima za ležat spredaj joker ni videt da bi imel, se pravi bi moral to narediti in kupiti blazine.
tenda, je ali ni kje je če je.
nekako mi deluje joker bolj ohranjen in tudi da ima več prostora
oba imata vpisanih 25 konj.
joker ima 3 lastnike za tega morajo bit na kpppgodbi vsi!
motorja sta yam l91 merc l90.
joker je dolg 480 sacs 500.
pojdi oba pogledat magari čez vikend.
poglej gumo, poglej krmno, spoje na gumi tudi ta dodatne zaplate kako se držijo, poglej kako so mašine ohranjene, če je možno zakurblajte.
poglej keri ima el trim...
nekako mi tudi merc deluje lepše ohranjen a zunanjost ni vse.
pojdi poglej v živo, poslikaj daj fotke tvoje gor pa da vidimo.tudi makine pod kapo, no pa za zadnjo ceno povprašaj.
raje reskiraj za gorivo kot kasneje za servise.
lp
Ni pomembno če ima tri cilindre, sem imel 25KM yamaho, tri cilindre, pa je imela 25KM in nič več. Dejansko bi moral sprobati na vodi in videti kako gre, potem si lahko siguren. mogoče kateri od fantov, ki se ukvarjajo s tem lahko pove če na oko vidi koliko konjev ima. Dejstvo pa je, da bi taki čoln s 25KM težko glisiral, tak da verjetno je več konjev kot piše na pokrovu.
Kr en, ti maš tudi črevo, če se ne motim, že od nekdaj.
Joker boat je tudi znana znamka in preverjena kvaliteta, sem mel starega več kot dvajset let pa je šibalo bp.
Oba pogledati v živo pa se odločiti kateri ti lepše "sede", neke strašne razlike med njima ni.
Jaz osebno jokerboat.
Kr en, ti maš tudi črevo, če se ne motim, že od nekdaj.
Joker boat je tudi znana znamka in preverjena kvaliteta, sem mel starega več kot dvajset let pa je šibalo bp.
Oba pogledati v živo pa se odločiti kateri ti lepše "sede", neke strašne razlike med njima ni.
Jaz osebno jokerboat.
Guma je guma, zaenkrat.
-
barbariga500
- Višji vodnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta