ŽIVIJO.
Zanima me kako je kaj če pada dež če je čovn skoz v vodi?Ali je lahko kaj narobe če se napovne z vodo?
HVALA!
GUMENJAK YAMAHA 3,80m DEŽ?
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Načeloma nima kaj za bit,razen če bo res dolgo deževalo,da se bo napolnil z vodo,pol bo precej pod vodo,potopil pa se ne bo.Jest se spomnim moje druge gumice Novomarja 320,ene dva dni je pral dež kar ga je moglo dol,pa je bilo v čolnu cca 10 cm vode,mogoče malo manj.
Problem rešiš z kalužno črpalko, še najlažje pa z pokrivalom čez cel čoln in se ti voda lepo odteka.
Problem rešiš z kalužno črpalko, še najlažje pa z pokrivalom čez cel čoln in se ti voda lepo odteka.
Nazadnje spremenil acrobat, dne Ne Avg 26, 2012 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
bibi napisal/-a:Napolnjen čoln z vodo se zlahka odtrga s priveza, ker so rinke za privez na gumicah bolj tko tko. Men se je to zgodilo pri maestralu. Je pa res da je takrat lilo kot iz škafa pa še valovi so bli veliki. lp
no meni ga ni odtrgalo, smo se pa načakali, da je voda odtekla iz njega.smo ga zvlekli na obalo s pomočjo sosedov.za preobrniti ga je bilo enostavno pretežko.luknja je pa majhna.nekaj časa smo sicer na roke praznili pa smo se naveličali.v senco pa naj odteče
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost