Blago za tendo
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Blago za tendo
--
Nazadnje spremenil Marjan 99, dne To Jun 06, 2017 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
.
Po mojem je najbolje, da greš do izdelovalcev kamp opreme, tend.....
Tam boš povedal kaj želiš in ti mojster izdela.
Ravno pretekli teden sem odnesel tendo za zaprtje kokpita na popravilo. Sukanec -cvirn je pod težo UV-ja začel močno popuščat. Nekaj netov za pripet se je spulilo, obroba je zacvetela na nekaj mestih,
Odnesel sem v TALE servis in mi je nanovo pošila vse šive. Prerezala bočni stranici in vstavila dodatne zadrge v dolžini 2x1,2m. Ojačala z manjšimi flikami in nadomestila 4xnete za pripopat. Vstavila dve fliki v kotih, na obremenjenih mestih. Pošila obrobo platna, pa še kaj ...
Vse skupaj za 126 EUR. Po moji oceni je šivov za več kot 50m.
Po mojem izdelava super, cena pa tudi zelo korektna.
Po mojem je najbolje, da greš do izdelovalcev kamp opreme, tend.....
Tam boš povedal kaj želiš in ti mojster izdela.
Ravno pretekli teden sem odnesel tendo za zaprtje kokpita na popravilo. Sukanec -cvirn je pod težo UV-ja začel močno popuščat. Nekaj netov za pripet se je spulilo, obroba je zacvetela na nekaj mestih,
Odnesel sem v TALE servis in mi je nanovo pošila vse šive. Prerezala bočni stranici in vstavila dodatne zadrge v dolžini 2x1,2m. Ojačala z manjšimi flikami in nadomestila 4xnete za pripopat. Vstavila dve fliki v kotih, na obremenjenih mestih. Pošila obrobo platna, pa še kaj ...
Vse skupaj za 126 EUR. Po moji oceni je šivov za več kot 50m.
Po mojem izdelava super, cena pa tudi zelo korektna.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Če bi rad delal sam, pa kupi sukanec filan 30 in ostalo v trgovini lotas na slomškovi v Ljubljani (nasproti stare elektrarne), tyvek folijo pa dobiš v vsaki železnini. Tale tyvek ni sicer namenjen temu, je pa lahek, se ne trga, diha, lahko ga šivaš in ne gori, če ga poskusiš prižgati z vžigalnikom. Držal ti bo kakšnih 5 let.

motorni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov