Nakup in prodaja gumenjaka

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

ELAN666
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a ELAN666 » Sr Jun 03, 2015 13:36

Stopi napisal/-a:
kocka napisal/-a:Vse lepo in prav ampak če si privoščiš 14dni dopusta letno tega postopka ne bo uporabil, ker bo čoln šele zadnji dan privezal. (preden bo nabral vse vaške strokovnjake z orodjem in voljo) Za vrtanje s kompresorjem moraš pa tudi imeti jajca, ker se bo še prej kakšen firbec privlekel ali pa še policija z vprašanjem: "Jel se to prstaci vade sa bušilicom?" 8)
Za 4m gumo greš v gradbeno trgovino in kupiš betonski nosilec za kolo in ga zabrišeš v vodo, zraven pa skrbno poslušaš stare mačke al bo nevihta al ne, če se govori da bo "veselica" čoln ven in je mir. Po mojih izkušnjah lahko imaš 1T utež, bo šel čoln ven, ker bo vsaj 5tim strokovnjakom utrgalo privez in se bodo nahakljal na tvojega in bo šlo vse skupaj na obalo.

Hvala @kocka! Jaz sem pa upošteval nasvet @elan666 in sem že klical na Krk, da se pozanimam pri privatnikih, kdo bi mi eno hruško betona dostavil v Ježevac... :lol:

Malo heca, fantje... Hvala za vse nasvete!

hehehehe..........
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Po Jun 08, 2015 13:30

Saj res @stopi, a že veš kaj boš navezal na drugi strani uteži?
Uporabniški avatar
Stopi
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Stopi » Po Jun 08, 2015 17:30

kocka napisal/-a:Saj res @stopi, a že veš kaj boš navezal na drugi strani uteži?

http://www.mornar.net/view/ad.asp?ID=179770

:lol:

Za prve korake v navtiki bo čisto OK. Mali, lepo opremljen in lepo ohranjen, močan in ne preveč požrešen motor. Za naprej bomo pa videli... 8)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov