Arimar 320 papirji od maestrala
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Arimar 320 papirji od maestrala
Pozdravljeni,
Zanima me ali bi bilo možno voziti Arimarja 320 s papirji od Maestral Risa 3,4m, seveda bi zamenjal tudi ploščice.
Pa da bi recimo rekel da sem maestralu zamenjal tubuse, lahko kdo kaj opazi.
Hvala
Zanima me ali bi bilo možno voziti Arimarja 320 s papirji od Maestral Risa 3,4m, seveda bi zamenjal tudi ploščice.
Pa da bi recimo rekel da sem maestralu zamenjal tubuse, lahko kdo kaj opazi.
Hvala
Re: Arimar 320 papirji od maestrala
Alencijo napisal/-a:lahko kdo kaj opazi
Kje pa
weta napisal/-a:v glavnem so neumni
V glavnem so neumni tisti, ki mislijo, da bodo lahko na tak način vlekli vse za nos... Do prve kontrole mogoče še, potem bo pa hitro konec veselja.
Pa še to... Zaradi takšnih, ki mutijo s papirji je toliko kraj gumenjakov in izvenkrmnih motorjev. Če bi vsi kupci striktno zahtevali urejene papirje, bi jih bilo dosti manj.
voda, se strinjam......tudi jaz imam rad urejene zadeve in ne bi nikoli šel v nakup česa takega, da bi potem številke in ploščice premetaval sem in tja...
tisto o glupih policajih....malce vici, malce resnice:)
je pa res, da marsikatera uradna oseba pač ni strokovni izvedenec in ne bo poznal razlike med arimarjem in maestralom 30 ali 35, sploh če nimata oznak...še med kličkom in elanom 402 je ne poznajo itd...tako, da imaš mogoče šanse da greš s takimi mahinacijami skozi tudi pri Banu, je pa dejstvo, da če nisi ravno flegmatik, boš imel cmok v grlu pri vsaki kontroli, pregledu itd...tega pa jaz ne maram.
tisto o glupih policajih....malce vici, malce resnice:)
je pa res, da marsikatera uradna oseba pač ni strokovni izvedenec in ne bo poznal razlike med arimarjem in maestralom 30 ali 35, sploh če nimata oznak...še med kličkom in elanom 402 je ne poznajo itd...tako, da imaš mogoče šanse da greš s takimi mahinacijami skozi tudi pri Banu, je pa dejstvo, da če nisi ravno flegmatik, boš imel cmok v grlu pri vsaki kontroli, pregledu itd...tega pa jaz ne maram.
H2O napisal/-a:... Pa še to... Zaradi takšnih, ki mutijo s papirji je toliko kraj gumenjakov in izvenkrmnih motorjev. Če bi vsi kupci striktno zahtevali urejene papirje, bi jih bilo dosti manj...
Osebno menim, da je bistvo problema ravno v zgoraj navedenem problemu. Sicer razumem, da lahko v določenih primerih obstajajo določeni zapleti z dokumentacijo (za rešitev tovrstnih težav v zakonodaji žal ni ravno najbolje poskrbljeno), je pa nedvomno res, da mešanje dokumentov, plovil, označb, ipd. odpira trg za posameznike, ki tržijo plovila iz kaznivih dejanj.
Mimogrede, kako bi večina gledala na podobne mahinacije z motornimi vozili? Domnevam, predvsem pa upam, da ne posebej z odobravanjem in bi se takšnih nakupov na široko izognila. Pri plovilih temu marsikdaj ni tako, čeravno gre v bistvu za identičen problem.
Lep pozdrav.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov