Joymarc 490
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Joymarc 490
Debata se je začela prav lepo razvijati in sem vesel, vseh mnenj in komentarjev. Joymarc grem pogledat drug teden, od podjetja Beli gommon tudi drug teden, čeprav na sliki ni ravno isti kot so ga oglaševali preko očitno nekih tujih slik. Kar pa se nakupa tiče pa bom sigurno napisal svoje mnenje za karkoli se bom že odločil. Definitivno ima vsak svoj pogled in mnenje, ........
Spoštovani
Sem lastnik Joymarca 490 in sem s čolnom zelo zadovoljen (sicer ga težko s čim primerjam saj sem prej sem imel Zodiaca 285).
Enako kot s čolnom pa sem zadovoljen z odnosom brodograditelja oziroma sestavljalcem čolna gospodom Markom.
Kako je nastajal moj čoln sem šel lahko v Ljubljani večkrat pogledat, vedno mi je gospod vse razložil in pokazal. Tudi sedaj, ko čoln imam mi ga vedno z veseljem pogleda ali popravi to ali ono malenkost. Edino čas ga včasih baše.
Tak produkt, predvsem pa tak customer service ima prihodnost.
P.S.: Po želji dodam še kake slike od lanske sezone.
Sem lastnik Joymarca 490 in sem s čolnom zelo zadovoljen (sicer ga težko s čim primerjam saj sem prej sem imel Zodiaca 285).
Enako kot s čolnom pa sem zadovoljen z odnosom brodograditelja oziroma sestavljalcem čolna gospodom Markom.
Kako je nastajal moj čoln sem šel lahko v Ljubljani večkrat pogledat, vedno mi je gospod vse razložil in pokazal. Tudi sedaj, ko čoln imam mi ga vedno z veseljem pogleda ali popravi to ali ono malenkost. Edino čas ga včasih baše.
Tak produkt, predvsem pa tak customer service ima prihodnost.
P.S.: Po želji dodam še kake slike od lanske sezone.
Joymarc 490
Lepo je dobiti info da se čoln dela v Ljubljani, če ni skrivnost, kje ste ga kupili in kje se lahko vidi proizvodnja. Lahko tudi na ZS
JOYMARC narejen v Sloveniji
Jaz sem Marko Papler in sem proizvajalec
gumenjaka Joymarc Express 4.9, in lastnik blagovne znamke Joymarc.
Dejansko so mi od leta 2005-2010 izdelovali čolne na Kitajskem.
Prodal sem jih precej od 2meterskih tenderjev do 4,7m RIBov
Za vse sem dajal 2 letno garancijo in jih popravljal po pretečeni garanciji.
Lani smo pričeli s proizvodnjo tu, v Sloveniji.
Joymarc Express 4.9 je bil predstavljen na navtičnem sejmu v Zagrebu,
se prodaja na hrvaškem, preko dealerja Manilago in v sloveniji preko Navigatorja Ptuj, sam jih v bistvu zaenkrat ne tržim.
Čoln je izdelan izključno v Sloveniji, iz izključno evropskih materialov !!
in poliester laminat in tube so narejene tu! tudi tapecirunga
NIČ KITAJSKEGA več, da bo jasno, prosim.
Tube so iz valmexa, proizvajalec je Mehler, ki dela tudi materiale za štadione in velike šotore z garancijo 14 let
Vsa oprema je italijanska Cerredi.
UV stabilni materiali!
Vem da sem si s kitajsko proizvodnjo malo pokvaril ime......
Plovne lastnosti........????? a ga je gospod ki je kritiziral sprobal?
Sicer pa izboljšujemo funkcionalnost, detajle,izdelavo in lastnosti stalno, od komada do komada.... bo še boljši.
Lani je en čoln kupila tudi marina Baotić iz Trogira....za delovni čoln in rento
"i kazali su da su prezadovoljni"
TOREJ: NAREJENO V SLOVENIJI. Evropski materiali.
gumenjaka Joymarc Express 4.9, in lastnik blagovne znamke Joymarc.
Dejansko so mi od leta 2005-2010 izdelovali čolne na Kitajskem.
Prodal sem jih precej od 2meterskih tenderjev do 4,7m RIBov
Za vse sem dajal 2 letno garancijo in jih popravljal po pretečeni garanciji.
Lani smo pričeli s proizvodnjo tu, v Sloveniji.
Joymarc Express 4.9 je bil predstavljen na navtičnem sejmu v Zagrebu,
se prodaja na hrvaškem, preko dealerja Manilago in v sloveniji preko Navigatorja Ptuj, sam jih v bistvu zaenkrat ne tržim.
Čoln je izdelan izključno v Sloveniji, iz izključno evropskih materialov !!
in poliester laminat in tube so narejene tu! tudi tapecirunga
NIČ KITAJSKEGA več, da bo jasno, prosim.
Tube so iz valmexa, proizvajalec je Mehler, ki dela tudi materiale za štadione in velike šotore z garancijo 14 let
Vsa oprema je italijanska Cerredi.
UV stabilni materiali!
Vem da sem si s kitajsko proizvodnjo malo pokvaril ime......
Plovne lastnosti........????? a ga je gospod ki je kritiziral sprobal?
Sicer pa izboljšujemo funkcionalnost, detajle,izdelavo in lastnosti stalno, od komada do komada.... bo še boljši.
Lani je en čoln kupila tudi marina Baotić iz Trogira....za delovni čoln in rento
"i kazali su da su prezadovoljni"
TOREJ: NAREJENO V SLOVENIJI. Evropski materiali.
Tudi glede na opisano, je milo rečeno utopija nabaviti gumenjak, ki so ga izdelovali na Kitajskem (kvaliteta
), sedaj pa naj bi ga pod istim imenom izdelovali v Sloveniji
Morda vseeno kdo verjame napisanemu, ampak koga enkrat piči kača, se boji tudi vrvi
Morda vseeno kdo verjame napisanemu, ampak koga enkrat piči kača, se boji tudi vrvi
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Ok. Saj možni so vsi scenariji.
Ampak lahko pa je tudi da je človek prej nabavljal robo od kitajcev. Vemo da ti kitajci natisnejo ime znamke pač kakšno ti paše (tudi PIŠ_ME_V_RIT če misliš da boš s tem uspel). Torej je znamka lahko povsem tvoja. Ko pa se finančno malo opomoreš in ko si v glavi razčistiš pojme, pa lahko naročaš material (tubuse, plastiko itd) od kakšnih kvalitetnejših evropskih proizvajalcev in začneš z lastno proizvodnjo. Seveda bi se to moralo poznat na ceni, samo bistveno pa spet ne.
Ampak lahko pa je tudi da je človek prej nabavljal robo od kitajcev. Vemo da ti kitajci natisnejo ime znamke pač kakšno ti paše (tudi PIŠ_ME_V_RIT če misliš da boš s tem uspel). Torej je znamka lahko povsem tvoja. Ko pa se finančno malo opomoreš in ko si v glavi razčistiš pojme, pa lahko naročaš material (tubuse, plastiko itd) od kakšnih kvalitetnejših evropskih proizvajalcev in začneš z lastno proizvodnjo. Seveda bi se to moralo poznat na ceni, samo bistveno pa spet ne.
Že že, ampak če imaš enkrat slabo izkušnjo s proizvajalcem "X", poveš to še komu.
Težko bi se še enkrat odločil za istega proizvajalca, kljub temu, da naj bi bile obljubljene izboljšave
Nedvomno bi bilo potrebno zamenjati Ime
Če je na Mercedesu značka Trabanta, ljudje to povežemo s Trabantom in ne z Mercedesom
Za čolne JOYMARC marsikdo ve, da so se proizvajali na Kitajskem in da se niso najbolje obnesli, malo kdo pa ve, da so sedaj izboljšani in da se proizvajajo v Sloveniji
Težko bi se še enkrat odločil za istega proizvajalca, kljub temu, da naj bi bile obljubljene izboljšave
Nedvomno bi bilo potrebno zamenjati Ime
Če je na Mercedesu značka Trabanta, ljudje to povežemo s Trabantom in ne z Mercedesom
Za čolne JOYMARC marsikdo ve, da so se proizvajali na Kitajskem in da se niso najbolje obnesli, malo kdo pa ve, da so sedaj izboljšani in da se proizvajajo v Sloveniji
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Joymarc 490
Pozdravljeni,
sam sem sprožil debato o tem čolnu. Lepo, da se je javil gospod, ki proizvaja omenjene čolne. Sam sem poskušal pridobiti informacije s strani uradnega proizvajalca v Slvoeniji, pa mi ni znal razložiti niti osnovnih podatkov o čolnu debelini materijala itd..... Da bo čoln narejen in potem že dobim podatke.
Vsekakor menim, da bi bilo za omenjene čolne dobro videti proizvodnjo in se pogovoriti s proizvajalcem kot pa s prodajalcem, ki ga dobiš pri nekem drugem delu in se mu niti ne da prodajat v tistem trenutku ker je pač pred sezono. V kolikor bo gospod Joymarc spremenil način prodaje pa se lahko slišiva in pridem čoln tudi pogledat,
Damijan
sam sem sprožil debato o tem čolnu. Lepo, da se je javil gospod, ki proizvaja omenjene čolne. Sam sem poskušal pridobiti informacije s strani uradnega proizvajalca v Slvoeniji, pa mi ni znal razložiti niti osnovnih podatkov o čolnu debelini materijala itd..... Da bo čoln narejen in potem že dobim podatke.
Vsekakor menim, da bi bilo za omenjene čolne dobro videti proizvodnjo in se pogovoriti s proizvajalcem kot pa s prodajalcem, ki ga dobiš pri nekem drugem delu in se mu niti ne da prodajat v tistem trenutku ker je pač pred sezono. V kolikor bo gospod Joymarc spremenil način prodaje pa se lahko slišiva in pridem čoln tudi pogledat,
Damijan
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti