Joymarc 490

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

lampy
Poročnik bojne ladje
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a lampy » Če Maj 19, 2016 21:54

hehe....pol je to isto, ko za Renault, edino, da se še odpada za Kitajčke ne vidi z lune, Renaultovega pa :) .....pa brez zamere, mal heca
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » Če Maj 19, 2016 21:58

Pri čolnih tako ali tako velja, da si najmanj 4 krat srečen:
-ko ga naročiš
-ko ga dobiš
-ko ga sploviš in
-ko ga prodaš :D
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Če Maj 19, 2016 22:07

cibro napisal/-a:
H20 to si mislil une sangjonge un mussote ružne do amena.

Sej grd je res, samo notr pa MB 2,5 dizel poje in avo kot terenc je precej sposoben. Pa korejc je ne kitajc, kar je v avto industriji precej razlike.
Damijanz
Štabni vodnik

Joymarc 490

OdgovorNapisal/-a Damijanz » Pe Maj 20, 2016 11:10

Debata se je začela prav lepo razvijati in sem vesel, vseh mnenj in komentarjev. Joymarc grem pogledat drug teden, od podjetja Beli gommon tudi drug teden, čeprav na sliki ni ravno isti kot so ga oglaševali preko očitno nekih tujih slik. Kar pa se nakupa tiče pa bom sigurno napisal svoje mnenje za karkoli se bom že odločil. Definitivno ima vsak svoj pogled in mnenje, ........
Fisch
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a Fisch » Pe Maj 27, 2016 13:19

Spoštovani

Sem lastnik Joymarca 490 in sem s čolnom zelo zadovoljen (sicer ga težko s čim primerjam saj sem prej sem imel Zodiaca 285).
Enako kot s čolnom pa sem zadovoljen z odnosom brodograditelja oziroma sestavljalcem čolna gospodom Markom.
Kako je nastajal moj čoln sem šel lahko v Ljubljani večkrat pogledat, vedno mi je gospod vse razložil in pokazal. Tudi sedaj, ko čoln imam mi ga vedno z veseljem pogleda ali popravi to ali ono malenkost. Edino čas ga včasih baše.

Tak produkt, predvsem pa tak customer service ima prihodnost.

P.S.: Po želji dodam še kake slike od lanske sezone.
Damijanz
Štabni vodnik

Joymarc 490

OdgovorNapisal/-a Damijanz » Pe Maj 27, 2016 14:06

Lepo je dobiti info da se čoln dela v Ljubljani, če ni skrivnost, kje ste ga kupili in kje se lahko vidi proizvodnja. Lahko tudi na ZS
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Pe Maj 27, 2016 15:44

.

Končno spet ena normalna tema-post, kjer se malo klepeta, modruje, svetuje, nauči, ......

Dokler je ne napadejo minerji, nabijači, razgrajači!

Kar naprej pobje, čakam in se učim!

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Fisch
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a Fisch » So Maj 28, 2016 09:03

Mogoče bolje če me kr pokličete 040 555 611. Bom pa verjetno ravno danes čoln okrog vozil ker me mika ribolov :)
JOYMARC

JOYMARC narejen v Sloveniji

OdgovorNapisal/-a JOYMARC » Pe Jun 10, 2016 15:29

Jaz sem Marko Papler in sem proizvajalec
gumenjaka Joymarc Express 4.9, in lastnik blagovne znamke Joymarc.

Dejansko so mi od leta 2005-2010 izdelovali čolne na Kitajskem.
Prodal sem jih precej od 2meterskih tenderjev do 4,7m RIBov
Za vse sem dajal 2 letno garancijo in jih popravljal po pretečeni garanciji.

Lani smo pričeli s proizvodnjo tu, v Sloveniji.
Joymarc Express 4.9 je bil predstavljen na navtičnem sejmu v Zagrebu,
se prodaja na hrvaškem, preko dealerja Manilago in v sloveniji preko Navigatorja Ptuj, sam jih v bistvu zaenkrat ne tržim.

Čoln je izdelan izključno v Sloveniji, iz izključno evropskih materialov !!
in poliester laminat in tube so narejene tu! tudi tapecirunga
NIČ KITAJSKEGA več, da bo jasno, prosim.

Tube so iz valmexa, proizvajalec je Mehler, ki dela tudi materiale za štadione in velike šotore z garancijo 14 let
Vsa oprema je italijanska Cerredi.
UV stabilni materiali!

Vem da sem si s kitajsko proizvodnjo malo pokvaril ime......

Plovne lastnosti........????? a ga je gospod ki je kritiziral sprobal?

Sicer pa izboljšujemo funkcionalnost, detajle,izdelavo in lastnosti stalno, od komada do komada.... bo še boljši.

Lani je en čoln kupila tudi marina Baotić iz Trogira....za delovni čoln in rento
"i kazali su da su prezadovoljni"

TOREJ: NAREJENO V SLOVENIJI. Evropski materiali.
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Pe Jun 10, 2016 15:48

..

Lepo, lepo si napisal in iskreno JOYMARC!

Upam in želim ti, da boš v navtiki dodal svoj "podpis".

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » Pe Jun 10, 2016 15:54

Tudi glede na opisano, je milo rečeno utopija nabaviti gumenjak, ki so ga izdelovali na Kitajskem (kvaliteta :?: :?: :?: ), sedaj pa naj bi ga pod istim imenom izdelovali v Sloveniji :oops:

Morda vseeno kdo verjame napisanemu, ampak koga enkrat piči kača, se boji tudi vrvi :roll:
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
mrdaco
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a mrdaco » Po Jun 13, 2016 09:37

Ok. Saj možni so vsi scenariji.

Ampak lahko pa je tudi da je človek prej nabavljal robo od kitajcev. Vemo da ti kitajci natisnejo ime znamke pač kakšno ti paše (tudi PIŠ_ME_V_RIT če misliš da boš s tem uspel). Torej je znamka lahko povsem tvoja. Ko pa se finančno malo opomoreš in ko si v glavi razčistiš pojme, pa lahko naročaš material (tubuse, plastiko itd) od kakšnih kvalitetnejših evropskih proizvajalcev in začneš z lastno proizvodnjo. Seveda bi se to moralo poznat na ceni, samo bistveno pa spet ne.
Uporabniški avatar
jozko
Admiral

OdgovorNapisal/-a jozko » Po Jun 13, 2016 10:49

Že že, ampak če imaš enkrat slabo izkušnjo s proizvajalcem "X", poveš to še komu.
Težko bi se še enkrat odločil za istega proizvajalca, kljub temu, da naj bi bile obljubljene izboljšave :roll:

Nedvomno bi bilo potrebno zamenjati Ime :!:

Če je na Mercedesu značka Trabanta, ljudje to povežemo s Trabantom in ne z Mercedesom :roll:
Za čolne JOYMARC marsikdo ve, da so se proizvajali na Kitajskem in da se niso najbolje obnesli, malo kdo pa ve, da so sedaj izboljšani in da se proizvajajo v Sloveniji :idea:
Damijanz
Štabni vodnik

Joymarc 490

OdgovorNapisal/-a Damijanz » Po Jun 20, 2016 16:06

Pozdravljeni,

sam sem sprožil debato o tem čolnu. Lepo, da se je javil gospod, ki proizvaja omenjene čolne. Sam sem poskušal pridobiti informacije s strani uradnega proizvajalca v Slvoeniji, pa mi ni znal razložiti niti osnovnih podatkov o čolnu debelini materijala itd..... Da bo čoln narejen in potem že dobim podatke.

Vsekakor menim, da bi bilo za omenjene čolne dobro videti proizvodnjo in se pogovoriti s proizvajalcem kot pa s prodajalcem, ki ga dobiš pri nekem drugem delu in se mu niti ne da prodajat v tistem trenutku ker je pač pred sezono. V kolikor bo gospod Joymarc spremenil način prodaje pa se lahko slišiva in pridem čoln tudi pogledat,

Damijan

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti