pozdravljeni,
sem pravkar kupil gomonček dolžine 2,7m. ima možnost za motor do 5KM.
Glede na to, da bom gomonček skozi premikal in ga vozil na avtu, bi rad čim preprostejše in čimlažje to počel. Nimam namena pluti velikih relacij, rad bi se vozil ob obali pa zavil v kakšen zalivček in tako.
Ker sem slišal že marsikatero slabo za tomos 4 (pa tudi dobro)in nočem reskirat probleme na morju, sem se odločil da bi vzel 4T, samo nisem odločen ali suzukija 2,5KM ker je ful lahek (13kg) ali kako jamahico 4KM (23kg).
Zanima me če ima žekdo motor z 2,5KM na tako mali gumici pa če bi bilo v redu za to kar jaz rabim.
lp
motor za mali gumenjak
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Živjo jest mam hondo 2 4T za gumico 2,1m... sam jo uporabljam kot pomožni čoln na barki.... če mene vprašaš za nasvet vzem 4 konjsko yamaho ker če ti bo gumica postala premajhna jo boš lahko zamnajl in obdržal 4ko... ker mali motorček bo hitro prešvoh....
to je moje mnenje... pa dober nakup in mirno plovbo...
to je moje mnenje... pa dober nakup in mirno plovbo...
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
@mauko
jaz imam Johnsona 2,5 ki je identičen Suzukiju 2,5 le da je Johnson bel, Suzuki pa črn. Oba se proizvajata na Japonskem v isti tovarni.
Motor je izredno lahek saj ima s polnim tankom 13kg, dela odlično je 4t in vodno hlajen. Poraba kot Zippo (4 litre na 10 dni)
Jaz sem ga kupil novega preko ebaya z 2 letno garancijo in me je prišel s transportom vred v MB 520 €.
Mimogrede na morju smo probali na dveh maestralih 9, razliko med mojim motorjem in Tomos 4, pa ni bilo razlike.
Priporočam.

jaz imam Johnsona 2,5 ki je identičen Suzukiju 2,5 le da je Johnson bel, Suzuki pa črn. Oba se proizvajata na Japonskem v isti tovarni.
Motor je izredno lahek saj ima s polnim tankom 13kg, dela odlično je 4t in vodno hlajen. Poraba kot Zippo (4 litre na 10 dni)
Jaz sem ga kupil novega preko ebaya z 2 letno garancijo in me je prišel s transportom vred v MB 520 €.
Mimogrede na morju smo probali na dveh maestralih 9, razliko med mojim motorjem in Tomos 4, pa ni bilo razlike.
Priporočam.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta