Material za gumenjake
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Evo,spet imam eno kost... PVC čolni: LODESTAR daje pet let garancije, pa je polovico cenejši od Zodiaca. In nova zvezda, Excel, kakor britanski, vendar tudi oni dajo pet let garancije. Za primerjavo, Honda (oziroma Honwave, ker je Honda prodala proizvodnjo kitajcem, nudi zgolj 2-letno garancijo. Pa čeprav so mi njihove gumice zelo všeč. 4 meterska Honda ima notranji dolžino do centimetra enako kot Excel 430. Je pa 10 cm razlike v širini, v korist daljšega seveda. Tu je še Sun marine, 3 leta garancije. Aja...Quicksilver. Na našem trgu je zmeda, prodajajo se izključno slabši Duratex modeli (beri pvc) naj bi pa imeli 5 let garancije. A kaj poznate te gumice? Mi je prav hudo, ko gledam oglase in ljudje prodajajo svoj čoln za ceno novega. Ter se pogosto premislijo in ne prodajo. Verjetno bom kupil novega.
Po prebiranju foruma tudi meni bolj dišijo gumejaki iz hypalona. Ker počasi nameravam menjati gumenjaka z malo večjim pa me zanima iz katerega materiala so tubosi nasljednjih znamk:Sava, Arimar, Flyer, Joker boat in Lomac? Na forumu sem zasledil, da sta Novomar in Gumar hypalon za navedene pa ne vem. Hvala za odgovore.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov