Arimar gumenjaki
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
Arimar gumenjaki
Kaj si mislite o Arimar sp 500 z suzukijem 80 s full opremo za 18990.- brez ddv na prikolici na kluć???
Re: Arimar gumenjaki
Boštjan napisal/-a:Kaj si mislite o Arimar sp 500 z suzukijem 80 s full opremo za 18990.- brez ddv na prikolici na kluć???
koliko jih imaš na zalogi??
Ojla Boštjan!
Kolega ima arimarja 500 z Suzukijem 70 konjev 4 taktnim seveda in je ful zadovoljen. Motor zadošča za smučanje in potovalno hitrostjo med 22 in 24 vozli. Tudi sam sem imel Suzukija 70 konjev na Maestralu H 80 4,8 metra in sem bil zelo zadovoljen. Vlekel sem 2 smučarja hkrati ali 2 "tubi".
Kar se pa cene tiče, je pa to zelo relativna stvar. Za tistega ki prodaja je vedno prepoceni, za tistega ki kupuje pa je vedno predrago.
LP Zvone
Kolega ima arimarja 500 z Suzukijem 70 konjev 4 taktnim seveda in je ful zadovoljen. Motor zadošča za smučanje in potovalno hitrostjo med 22 in 24 vozli. Tudi sam sem imel Suzukija 70 konjev na Maestralu H 80 4,8 metra in sem bil zelo zadovoljen. Vlekel sem 2 smučarja hkrati ali 2 "tubi".
Kar se pa cene tiče, je pa to zelo relativna stvar. Za tistega ki prodaja je vedno prepoceni, za tistega ki kupuje pa je vedno predrago.
LP Zvone
Morje da in morje vzame.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti