OdgovorNapisal/-a pinosat » Po Jan 25, 2021 22:51
Dobro preveri vpetje krmne deske ... meni se je razlepilo, čeprav je zgledalo v redu, v praktično 2 tednih, na obeh straneh, je pa tega že skor 10 let, pa tudi čoln je bil par let starejši od tvojega, iz glave, tam nekje 98 letnik je bil čoln, rabljenega sem kupil za spuste po Dravi ... ampak to je hiba marsikaterega gumenjakov, ko sem menjaval, sem vedno kupoval take z večkratno zaščito tam, kjer je krmna deska lepljena ... ampak sem pogledal ta C3 2006 letnik, jaz sem imel nek osnovni model, ta C3 pa vidim, da ima dvojno lepljenje ... je le močneje ...
Če pravi, da tube držijo celo leto, jaz se za material ne bi bal ... in če je čoln vedno napihnjen, je za ohranjenost sigurno samo plus ... če lepilo spusti, spusti, tega ne boš pri ogledu videl... Jaz imam 4 rafte, 0,9mm 1100 Dtex PVC material in je po 10 letih še vedno odličen, čeprav pravijo, da PVC ne zdrži dolgo, pa imam tudi nonstop napihnjene, ampak samo lepilo postaja slabše z leti, ker sem letos že dva popravljal, dva sta pa še vedno brez popravil ...
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...