SOLEMAR B58

Vse o gumenjakih

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino

ALESSIO
Višji vodnik

SOLEMAR B58

OdgovorNapisal/-a ALESSIO » Pe Nov 27, 2009 10:40

Pozdravljeni,

Zanimam se za nakup gumenjaka Solemar B58.
Ima morda kdo kaj izkušenj z njim oziroma z gumenjaki Solemar teh dolžin.

Morda ga pa tudi kdo od vas prodaja za pametno ceno? :)

Nasploh me tudi zanima kakšni so ti gumenjaki Solemar glede na konkurenco. Kakšen razred gumenjakov je to.

Meni se zdijo zelo kvalitetne izdelave.

Prosim za kakršnekoli komentarje in nasvete.

Hvala.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Pe Nov 27, 2009 11:20

Eno takšno zadevo je imel moj fotr. Bil je zelo zadovoljen, prodal ga je po dveh sezonah celo za več, kot je dal zanj. Nato je kupil novega Sacs-a, plačal duplo več in nič pridobil. kot si že sam ugotovil, so Solemarjevi gumenjaki zelo kvalitetni.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Pe Nov 27, 2009 12:28

kr en napisal/-a:Eno takšno zadevo je imel moj fotr. Bil je zelo zadovoljen, prodal ga je po dveh sezonah celo za več, kot je dal zanj. Nato je kupil novega Sacs-a, plačal duplo več in nič pridobil. kot si že sam ugotovil, so Solemarjevi gumenjaki zelo kvalitetni.

jaz bi tukaj pripomnil, da je odvisno od letnika in ni vseeno ali je B58 ali B58 VIP ta zadnji ima večji izkoristek prostora, desno postavljeno konzolo boljše oblazinjenje, v osnovi je bil prodajan max.opremljen.
Glede letnika pa z lahkoto ugotoviš po barvni kombinaciji "panna črna" so starejši, "panna rumena" je novejši, vse druge barve pa pazi :wink:

tako mimogrede a ga boš kupil v SLO? ali zunaj?
ALESSIO
Višji vodnik

OdgovorNapisal/-a ALESSIO » Pe Nov 27, 2009 13:15

jaz bi tukaj pripomnil, da je odvisno od letnika in ni vseeno ali je B58 ali B58 VIP ta zadnji ima večji izkoristek prostora, desno postavljeno konzolo boljše oblazinjenje, v osnovi je bil prodajan max.opremljen.
Glede letnika pa z lahkoto ugotoviš po barvni kombinaciji "panna črna" so starejši, "panna rumena" je novejši, vse druge barve pa pazi :wink:

tako mimogrede a ga boš kupil v SLO? ali zunaj?[/quote]

Ne vem še kje bi ga dobil. Zunaj v Italiji so cenejši pri nas jih je pa zelo malo.
Opazil sem da so razlike med B58 in B58 VIP in B58 OFFSHORE, potem je pa tukaj še B58 20.5.

Iščem pa ta novejši model nekje od letnika 2000 do 2003 in pa z motorjem preko 100KM 4 taktni.

Trenutno jih ni prav dosti takšnih, zato bom poskušal kupiti čoln posebej in pa potem iskal še primeren motor.

Upam da mi bo uspelo do začetka naslednje sezone to vse skupaj nabaviti.

Če kdo pozna koga ki prodaja ali takšen čoln ali pa morda tudi kakšen motor 4 taktni preko 100 KM se priporočam za kakršnekoli informacije.

Hvala
Solemar
Naddesetnik
Kraj: MB - Biograd N/M

OdgovorNapisal/-a Solemar » Po Mar 08, 2010 19:59

Lep pozdrav !

Tudi pri nas doma je Solemar B58. Je kar vredu plovilo. No kakor koli že probal bom prilepit kakšno fotografijo oz.naslov do njih pa če te interesira nakup se lahko dogovorimo.

Lp Solemar - Boštjan
http://www.mojalbum.com/solemar/gumenjak/foto/17690236

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov