popravilo gumenjaka
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
MareC napisal/-a:blze napisal/-a:Poznam jaz lastnika, samo ko sem klical so rekli da so sedaj v izolski marini. Če bi bili še v Il. Bistrici bi blo super, ker mam do petrola 3min![]()
Zanimajo me izkušnje sz trimarin, če jih ima kdo?
KATERI TRIMARIN??
Valter Lakoseljac al Trimarin Colbac ??
fantje ne mešat hruške in jabolke
ker ene so zelo, zelo gnile in tja čolna ne bi peljal niti za pet minut
sem videl rezultat 2 kratneg popravljanja gelcoata tragedija
Ja tega trimarin ki je lastnik Sanabor in je imel včasih halo v Ilirski Bistrici. Pomoje je tole
http://www.trimarin.si/index.php?option ... =1&lang=en
Ali se motim?
blze napisal/-a:MareC napisal/-a:blze napisal/-a:Poznam jaz lastnika, samo ko sem klical so rekli da so sedaj v izolski marini. Če bi bili še v Il. Bistrici bi blo super, ker mam do petrola 3min![]()
Zanimajo me izkušnje sz trimarin, če jih ima kdo?
KATERI TRIMARIN??
Valter Lakoseljac al Trimarin Colbac ??
fantje ne mešat hruške in jabolke
ker ene so zelo, zelo gnile in tja čolna ne bi peljal niti za pet minut
sem videl rezultat 2 kratneg popravljanja gelcoata tragedija
Ja tega trimarin ki je lastnik Sanabor in je imel včasih halo v Ilirski Bistrici. Pomoje je tole
http://www.trimarin.si/index.php?option ... =1&lang=en
Ali se motim?
Kolikor jaz vem je Aleš Sanabor (Laris d.o.o.) lastnik blagovne znamke Trimarin, zanj pa te čolne izdeluje Valter Lakoseljac s.p. iz Izole.
Istočasno pa je Sanabor (Laris d.o.o.) tudi zastopnik za slovenski in balkanski trg italijanske blagovne znamke
Colbac Marine.
Kdor hoče - najde način, kdor noče - najde izgovor!
Fantje jaz vam tudi priporočam tudi za vsa popravila od tubusov do izdelave novih tubusov, popravila lupin in podobno.
Fanj možakar, je primorc po rodu
To je g. Igor Tivadar iz Grosupljega.
Pri njem se da dobit tudi gelcoat in druge stvari. Veliko tudi razloži ter pokaže če vprašaš.
Jaz sem bil zadovoljen sz storitvami
Tel: 040 620 916
Fanj možakar, je primorc po rodu
To je g. Igor Tivadar iz Grosupljega.
Pri njem se da dobit tudi gelcoat in druge stvari. Veliko tudi razloži ter pokaže če vprašaš.
Jaz sem bil zadovoljen sz storitvami
Tel: 040 620 916
bluesky napisal/-a:blze napisal/-a:No danes sem prevzel čoln in glej ga zlomka bil je poflikan in poštiman kukr smo se zmenla že pred enim mesecam![]()
Tako, da se je zame končalo ok
Ah, torej vse OK! Super !
Ja zadovoljen sem itak
Je možno da mi je nafilal s kakšno posebno mešanico tubuse na katere ne vpliva temperaturni raztezek??
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti